Va rog sa va dati cu parerea asupra acestei fotografii (subiect de diorama):
Explicatii va dau mai tarziu (cei ce stiu despre ce este vorba sunt rugati sa se abtina).
Scuzati misterul dar vreau sa va prezint ceva deosebit.
Pagina 1 din 1
Subiect de diorama --- lectie de modelism
Postat 27 March 2008 - 09:34 AM
Desi s-ar putea ca unii sa fie de parere ca era mai bine sa pun aceasta postare la "DE pe net", am vrut sa va semnalez aceasta diorama intr-un topic separat pentru ca o consider o lectie de modelism.
Este realizarea lui John Reid din Montreal-Canada, se numeste "Keepers of the Flame" 1918-1927 iar scara este 1/16. Lucreaza la ea de 6 ani.
Este realizarea lui John Reid din Montreal-Canada, se numeste "Keepers of the Flame" 1918-1927 iar scara este 1/16. Lucreaza la ea de 6 ani.
Postat 27 March 2008 - 09:47 AM
Cred ca este suficient ca sa va faceti o parere.
Am spus ca este o lectie de modelism pentru ca puteti gasi 1000 de fotografii (nu cred ca este nevoie si de comentarii) cu detalii despre realizarea acestei diorame aici:
http://s6.photobucke.../y250/JohnReid/ - prima pagina din cele 50 cu cate 20 foto fiecare
http://s6.photobucke...Reid/?start=all - toate 1000 (merge mai greu dar aveti totul sub ochi)
Postat 27 March 2008 - 03:01 PM
Intr-adevar,lectie de modelism,comentariile sunt cam in plus.O fi lucrind tipul de vreo 6 ani la ea(si poate inca nu-i completa)da i-a iesit o treaba pe cinste .Apropos-avionul din imagine-ala in plan central-este cumva un Curtiss JN 4?
Ce sa zic?Am vazut si eu(dar din pacate nu's unde Doamne iarta-ma,mi-am salvat pozele alea)o diorama facuta de un englez cu cativa infanteristi nemti,calare pe un Panter,si tipul postase pozele asa:prima poza alb-negru-poza de front;a doua poza,alb-negru,prima poza de front cu rezolutie prelucrata,imbunatatita electronic;a treia poza,color,iti arata ca de fapt ai privit la diorama omului,facuta de el dupa prima poza-cea reala,insa luata din acelasi unghi nu realizai diferenta,era totala.
Am cam ramas si eu ca ala micu,de l-am postat adineaori.
Ce sa zic?Am vazut si eu(dar din pacate nu's unde Doamne iarta-ma,mi-am salvat pozele alea)o diorama facuta de un englez cu cativa infanteristi nemti,calare pe un Panter,si tipul postase pozele asa:prima poza alb-negru-poza de front;a doua poza,alb-negru,prima poza de front cu rezolutie prelucrata,imbunatatita electronic;a treia poza,color,iti arata ca de fapt ai privit la diorama omului,facuta de el dupa prima poza-cea reala,insa luata din acelasi unghi nu realizai diferenta,era totala.
Am cam ramas si eu ca ala micu,de l-am postat adineaori.
- ← Diorama Scifi 1 1/72
- Diorame & vignete
- Verlinden Productions Office furniture 1930/1940 1/35 [883] →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1