Pak 40 Dragon 1/35, cod:6250. (pentru concurs)
Postat 14 June 2008 - 10:38 PM
imi place foarte mult, mai ales la cauciucuri.
E un compromis bun intre panzergrau si camuflaj - de retinut pentru famo - ca sa mai rupem monotonia.
Imi face impresia ca in unele locuti a cam gazat sand-ul ala. N-ar fi un capat de tara ca si pe ala original tot freehand era aplicat. Faza e ca gazarea e cam greu de facut la scara.
Poate ii prindea bine si o baza ceva...
E un compromis bun intre panzergrau si camuflaj - de retinut pentru famo - ca sa mai rupem monotonia.
Imi face impresia ca in unele locuti a cam gazat sand-ul ala. N-ar fi un capat de tara ca si pe ala original tot freehand era aplicat. Faza e ca gazarea e cam greu de facut la scara.
Postat 18 June 2008 - 10:51 AM
tgr, la 14 Jun 2008, 20:46, a spus:
Seamana , numai ca ala din poza parca ar avea dungile mai groase.Parca,acum ca ma uit iar...parca nu.
Mai uita-te inca o data!
wurger, la 14 Jun 2008, 22:38, a spus:
imi place foarte mult, mai ales la cauciucuri.
Cu dungile cam asa am vrut sa iasa, mai gazate, mai neglijente, am trasat cu un creion galben inainte dungile de pe modelul original si dupa am vopsit. E ciudat la vopsit caci are multe piese rotunde, saptii mici la interior unde nu ai cum sa faci manevre, teava de metal care cum o atingi sare vopseaua, etc.. Oricum in unele locuri a iesit gazat, in unele locuri nu, asa ca arata bine la final. + Pozele sunt marite cu mult si se vede pulberea de la pigmenti care fiind galbena da impresia de vopsit aiurea. (ma rog, nu ca nu ar fi )
Despre baza, am facut-o, dar mi se pare mica si nu pot sa-i pun capacul, caci iese crocodilul din perimetru, asa ca ma trage spiritul sa-i caut o cutie mai mare..
dani, la 15 Jun 2008, 11:30, a spus:
Fratioare un MARE bravos! . Sper ca nu te lasi de 72-uri!
Nu ma las, nu ma las si asa cred ca fur baza de la Pak si pun stug-ul III pe ea...
Postat 30 June 2008 - 11:38 AM
gmariusica, la 29 Jun 2008, 07:14, a spus:
Foarte foarte faina, excelenta, bravo. Ce mi-ar fi placut...macheta ta pe asa zisa diorama a mea. Zapada si adapostul de lupta da viata modelului, plus ceva militari si alte "accesori" pe linga ei.
Nici asa nu mergea pentru ca are camuflaj de vara. Acum sti cum se face unul corect, deci, spor la treaba!
Postat 01 July 2008 - 09:11 AM
Uzura depindea de vechimea de front a echipamentului. Uite un exemplu de unul mai nou. Oricum mai mult de 6-7 luni nu cred ca rezistau...
Se vor face noi modificari cand o sa-l fixez definitiv pe o baza ca sa se poata incadra in diorama.
Se vor face noi modificari cand o sa-l fixez definitiv pe o baza ca sa se poata incadra in diorama.
Aceasta postare a fost editata de Cata: 01 July 2008 - 10:10 AM