Revista noastra
Postat 26 March 2008 - 09:46 AM
Ar fi nevoie de cativa "negrii mititei" pentru ceva munca de "chinez tipicar"!
Prin topicuri sunt imprastiate o gramada de informatii interesante, unele uitate deja. Ideea ar fi sa le redescoperim. As avea nevoie de link-urile respective si eventual numarul postarii/postarilor considerate interesante (chestia aia din dreapta unde scrie "Trimis la #XXX").
Astept raspunsuri (link-uri) pe PM, sau eventuale comentarii, aici.
Multumesc.
Prin topicuri sunt imprastiate o gramada de informatii interesante, unele uitate deja. Ideea ar fi sa le redescoperim. As avea nevoie de link-urile respective si eventual numarul postarii/postarilor considerate interesante (chestia aia din dreapta unde scrie "Trimis la #XXX").
Astept raspunsuri (link-uri) pe PM, sau eventuale comentarii, aici.
Multumesc.
Postat 27 March 2008 - 07:49 AM
eugen, la 21 Mar 2008, 12:54, a spus:
Orice materiale pot fi trimise pe adresa: fomino.eugen@gmail.com
A fost creata si se va folosi exclusiv pentru chestia asta.
A fost creata si se va folosi exclusiv pentru chestia asta.
Trimitem materialul la adresa asta , ok. Dar am putea sa ne consultam cu redactorul de sectiune? De exemplu scriu un articol la sectiunea "aviatie" , eu cred ca ar trebui sa "negociez" cu tomcat_ct , fiind redactorul ( singur de sectiune , pentru moment) pe sectiunea respectiva, corect?
Postat 02 April 2008 - 04:53 PM
Postat 03 April 2008 - 12:13 AM
@DragosP: pai tu credeai ca aia e denumirea? Am asteptat si eu sa sparga gheata cineva da' vad ca primavara e departe...
Modelistul, Modelistul Amator, Macheta mea, Machete pentru toti, Modele la scara, Realitatea la scara, Model Replica, Model Fan, Modelist de weekend, Arta modelismului, Gargarita, Harzobul, sau acronime MSR (Modele la Scara Redusa), MSM (... la scara mica), MMS (Machete si Modele la Scara), etc, etc, hai baietii, o vorba-doua acolo, ca nu costa bani!
Modelistul, Modelistul Amator, Macheta mea, Machete pentru toti, Modele la scara, Realitatea la scara, Model Replica, Model Fan, Modelist de weekend, Arta modelismului, Gargarita, Harzobul, sau acronime MSR (Modele la Scara Redusa), MSM (... la scara mica), MMS (Machete si Modele la Scara), etc, etc, hai baietii, o vorba-doua acolo, ca nu costa bani!
Postat 03 April 2008 - 07:03 AM
Daca tot cautam un nume, sa-ncercam sa fim originali si ... romani.
"Racnetul modelistului"
"Modelist de dumineca" .... destul de adevarata si la propriu si la figurat
"Modele, modele" aha, si eu ma gandesc tot la aia ...
Alexie tata, in tine ne e speranta !! Te rog, nu fii sfios !
"Racnetul modelistului"
"Modelist de dumineca" .... destul de adevarata si la propriu si la figurat
"Modele, modele" aha, si eu ma gandesc tot la aia ...
Alexie tata, in tine ne e speranta !! Te rog, nu fii sfios !