Cat as fi de plin de idei, asta nu imi apartine : ea vine de pe site-ul delor de la Games-Workshop (http://uk.games-work...os/flayerkin/1/), am adaugat doar niste lanturi de la o geaca a fetitei mele de 10 ani, care a inteles ca tati are neaparat nevoie de lantisoarele alea, si le-a donat (multumesc Meda !).
Din ce sunt facute fiintele astea : corp, picioare si in mare parte brate de orc, la care am adaugat carlige de prin port-stindarde, lame de sabii, gheare si green-stuff (o chestie verde, bicomponenta, care poate fi modelata si in 24 de ore se intareste) – din care am facut plete, bandaje si camasi zdrentuite (chestie deosebit de folositoare, avand in vedere ca dintr-o regretabila eroare, am comandat mai multe brate pe stanga decat pe dreapta, si a trebuit ca dintr-un brat pe stanga sa fac unul pe dreapta

Fiecarui lant i-am atasat o bila cu tepi de la chaos marauderi, si l-am inecat in lipici ciano...vopselele folosite sunt in general din gama GW, ca lac final am folosit Happy Color – lac acrilic mat la doza. Avand in vedere ca timpul e o mare problema pentru mine, nu mai scriu cand lucrez, si nu lucrez cand scriu...in consecinta, nu mai stiu ce vopsele si in ce ordine am folosit...oricum, partile metalice au fost spalate cu un amestec de portocaliu si maro, pentru un aspect mai ruginit. Pentru tufele mai inalte de vegetatie, am dat o gaura in baza, am trecut o ata de cusut ca un ochi prin ea, iar in ochiul format am introdus o bucata de sfoara. Tragand de ata, mijlocul sforii a trecut fortat prin gaura, si asa a luat nastere tufa. E mai simplu de facut decat de explicat... La final, am diluat vopsea acrilica cu apa, si am vopsit tufele.
Asta ar fi...comentariile sunt bine-venite, indiferent daca sunt pro sau contra