SteelMaster, la 18 Mar 2008, 09:26, a spus:
Suspiciunile, daca sint, se datoreaza "faunei" si pina sa-mi fac o idee "dau intai cu parul"
precum bine suna un motto d-acilea.
Taie din raspuns ce nu-ti convine si gata.
Scuzele mele, fara mishto ca in alte dati, altora.
Sorry I ask;n-am crezut ca ajungem la discutii"neprincipiale".Modelismul este un hobby al nostru,al tuturor si asta ar trebui sa ne tina uniti.Fiat-ul asta imi place si am pus intrebarea mea,ca ma gandeam ca ai niscaiva planuri(poate chiar 1/35 ca astea imi plac mie),nu ca le-as cere(nu mai lucrez"dupa desen"cam demultisor)da eram curios,eu stiid ca "fra Diavolo 666"este o raritate,sau nu stiu eu sa-l produca cineva kit?Vizind niscaiva remarci ce ar putea fi privite ca"acide"pot sa-ti spun c-am fost si eu"servit"cand cu Ferdinand/Elefant-nu direct in bot ci asa,intre alti camarazi,unde am fost catalogat ca"unu ce face in maniera"jemanfutista"(o franceza aproximativ corecta),fara sa-si puna vreun neuron la contributie".Am luat remarca asa cum a venit,nu m-am suparat,recunosc valoarea multora dintre cei ce scriu si expun aici(pe bune)si mai spun ca eu n-am nimic de dovedit.Suntem oameni educati(unii chiar cu scoala multa)si cred ca intre noi n-ar trebui sa existe"scantei"dintr-o mie de motive,da'cel mai cel ar fi ca impartasim aceasi pasiune si ma opresc aici.Sunt printre noi tipi care chiar au umor,ma amuz citind comentariile lor si,chiar de nu-i cunosc personal(inca!!??)mi-s simpatici si simt ca am putea fi prieteni buni.Consider-o ca pe-o mana intinsa(valabil si altora,cui s'o nimeri sa vada si sa auda).
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 18 March 2008 - 03:26 PM