Forum Machete,Modelism,Hobby: Fiat 666 NM, 1/35. - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Fiat 666 NM, 1/35. De concurs.

#21 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 18 March 2008 - 03:23 PM

Vezi postareaSteelMaster, la 18 Mar 2008, 09:26, a spus:

Longinus, ma bucur ca-ti place Fiat-ul si remarc viteza de reactie.
Suspiciunile, daca sint, se datoreaza "faunei" si pina sa-mi fac o idee "dau intai cu parul"
precum bine suna un motto d-acilea.
Taie din raspuns ce nu-ti convine si gata.
Scuzele mele, fara mishto ca in alte dati, altora.

Sorry I ask;n-am crezut ca ajungem la discutii"neprincipiale".Modelismul este un hobby al nostru,al tuturor si asta ar trebui sa ne tina uniti.Fiat-ul asta imi place si am pus intrebarea mea,ca ma gandeam ca ai niscaiva planuri(poate chiar 1/35 ca astea imi plac mie),nu ca le-as cere(nu mai lucrez"dupa desen"cam demultisor)da eram curios,eu stiid ca "fra Diavolo 666"este o raritate,sau nu stiu eu sa-l produca cineva kit?Vizind niscaiva remarci ce ar putea fi privite ca"acide"pot sa-ti spun c-am fost si eu"servit"cand cu Ferdinand/Elefant-nu direct in bot ci asa,intre alti camarazi,unde am fost catalogat ca"unu ce face in maniera"jemanfutista"(o franceza aproximativ corecta),fara sa-si puna vreun neuron la contributie".Am luat remarca asa cum a venit,nu m-am suparat,recunosc valoarea multora dintre cei ce scriu si expun aici(pe bune)si mai spun ca eu n-am nimic de dovedit.Suntem oameni educati(unii chiar cu scoala multa)si cred ca intre noi n-ar trebui sa existe"scantei"dintr-o mie de motive,da'cel mai cel ar fi ca impartasim aceasi pasiune si ma opresc aici.Sunt printre noi tipi care chiar au umor,ma amuz citind comentariile lor si,chiar de nu-i cunosc personal(inca!!??)mi-s simpatici si simt ca am putea fi prieteni buni.Consider-o ca pe-o mana intinsa(valabil si altora,cui s'o nimeri sa vada si sa auda).

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 18 March 2008 - 03:26 PM

#22 Useril este offline   SteelMaster 

• Membru senior
  • Postari: 2446
  • Inregistrat: 12-April 05

Postat 18 March 2008 - 05:43 PM

Mie unul, citeva din modelele tale chiar mi-au placut.
Sint altceva decit s-a vazut pina acum. Poate de asta si reactiile, avind in vedere ca te-ai
cam abatut de la "drumul trasat prin directive de partid". Ai un stil propriu si asta conteaza.
Ca mai ai de lucru la el, asta-i alta poveste si nu depinde de mine.
666 inca nu a fost facut la 1/35. Doar fratele mai mic, 626. Exista insa 666 la 1/72.
In privinta documentatiei lucrurile sint clare, cel putin privite din coltul meu. Exista intelegeri
intre mine si cei cu care lucrez asupra materialelor folosite. Fie foto care urmeaza a fi publicate,
fie desene sau chiar schite care ar putea fi de folos si altora si oamenii nu vor sa riste.
Avem o "faima" binecunoscuta in ceea ce priveste pirateria - est-ul in general- de tot felul si este destul de greu sa-i
convingi de contrariu. Discutie incheiata.

In ceea ce priveste aciditatea sau "acciduzzu", comentariile celor care fie nu fac nimic fie au facut odata,
demult, cindva ceva si acum sint teoreticieni ilustri nu-mi spun nimic. Sau comentarii de genul "faina masinarie".
Sau cei care, dupa ce comenteaza, zic "chiar daca nu ma prea pricep".
Sau cei care scriu cap-coada far nici un fel de noima.

Mie-mi plac "scanteile" si nu sint singurul. Am avut parte de foarte multe - nu-i asa Merkava ? - si poate ca
asta a si fost de ajutor. Dar, asta-i "stilul casei" si n-am sa dau de baut ca sa fie acceptat.

Am auzit, ramine si de vazut.

#23 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 18 March 2008 - 06:11 PM

Am observat ca exista"ceva"acolo intre voi.Din experianta mea de catana(fosta,si inca nu oridecare)stiu ca nu-i indicat sa nimeresti in foc incrucisat(daca mai sunt si niscaiva grenade,mai rau),asa ca trag o perdea de fum si ma retrag.Faptul ca ai observat stilul meu mai aparte,imi "pica bine"-nu stiam de vreo linie de partid si asa cum de altfel ii ziceam si lui Crios,subiectele in modelism pot fi tratate in mod diferit in functie de "n"factori dintre care i-as aminti pe cei ce tin de imaginatie si personalitate.Eu cred ca modelismul este cam tot o forma de manifestare a artei si ca atare creeaza critici,simpatii etc.Intodeauna a fost asa si tot asa va fi pe viitor(impresionistii,in pictura,la momentul cand au inceput,erau priviti"de sus"pana intr-acolo incat si-au facut expozitie proprie,pe urma lucrurile s-au reglat);stilul,viziunea fac diferenta-in bine sau rau,ramane de vazut si judecat.Asa cum ai zis,unele modele chiar ca-mi plac si mie mai mult decat altele,puteam sa expun numai unele,sa retusez pozele sau mai stiu eu ce,dar am ales sa arat ce si cum,fara farduri.Despre partea documentarii,sunt de acord ca un model insotit de un "referat"pertinent,produce mai mult efect decat un model pur si simplu.Am vazut articole ce insotesc lucrari,articole ce ar putea oricand sa stea intr-o revista de gen,fara modificari sau adaugiri.

#24 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 19 March 2008 - 02:08 PM

Vezi postareaSteelMaster, la 18 Mar 2008, 17:43, a spus:

Mie-mi plac "scanteile" si nu sint singurul. Am avut parte de foarte multe - nu-i asa Merkava ? - si poate ca
asta a si fost de ajutor. Dar, asta-i "stilul casei" si n-am sa dau de baut ca sa fie acceptat.

Dar nici nu te astepta ca acest "stil al casei" al tau sa fie acceptat cand depaseste limitele bunului simt. Nici eu n-am de gand sa dau de baut ca sa accepti acest fapt. :-)

#25 Useril este offline   SteelMaster 

• Membru senior

Postat 20 March 2008 - 08:52 AM

Dupa cutiutele cu aciduzu, urmeaza butoiasul cu jazzolina.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: B1.jpg
  • Imagine atasata: B2.jpg

#26 Useril este offline   SteelMaster 

• Membru senior

Postat 20 March 2008 - 08:53 AM

...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: B3.jpg
  • Imagine atasata: B4.jpg

#27 Useril este offline   SteelMaster 

• Membru senior

Postat 20 March 2008 - 08:54 AM

...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: B5.jpg

#28 Useril este offline   SteelMaster 

• Membru senior

Postat 20 March 2008 - 08:55 AM

Si sasiu intr-o faza incipienta, adica mai pe la inceput.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: C1.jpg

#29 Useril este offline   SteelMaster 

• Membru senior

Postat 20 March 2008 - 08:57 AM

Si 2 vederi am putea spune punctiforme chiar.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: C3.jpg

#30 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 20 March 2008 - 08:57 AM

Arata "great";1:35 zici?In ce varianta-l vei realiza?

#31 Useril este offline   SteelMaster 

• Membru senior

Postat 20 March 2008 - 08:58 AM

Asta-i a 2-a care este.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: C2.jpg

#32 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12673
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 20 March 2008 - 09:06 AM

Citeaza

fie au facut odata,
demult, cindva ceva si acum sint teoreticieni ilustri nu-mi spun nimic. Sau comentarii de genul "faina masinarie".
Steel, chiar daca te ghidezi dupa stilul intii trage si dupa aia intreaba ar fi bine sa cugeti cam care ar fi cauzele pentru care "acum sint teoreticieni ilustri".
Si inca ceva maestre, cei mai ilustri critici ai lui Van Gogh nu au pictat niciodata!

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi