@ DRAGOS - si eu sint convins ca topicul va fi foarte vizitat, mai ales daca se seamana acea
minunata saminta si romaneasca de scandal, cu iz de modelism.
Mai ales ca, cum vazusi, wurgerul de serviciu isi face simtita prezenta din plin. Fiind el foarte
ofuscat ca nu primeste preturi de romanica. Nu c-ar fi pomanagiu, Doamne fereste !
Si ar fi fost si mai vizitat daca eram si eu, ca tot modelistu' cu staif, membrache de bisericuta
sau macar membrache cotizant cu aprecieri pozitive la tot modelu' de apare, din cind in cind,
pe forumache. Altfel, n-am la ce sa ma astept si-ti aduci aminte foarte bine despre scopu'
pentru care facui ce facui. Si de alte remarci, la fel sau si mai spicy. Nu zicem, ca nu-i de bon ton.
Ca-ti place tare 48th si ca ti-a placut 72nd, asta stiu foarte bine.
Si ca n-ai treaba cu 35th. Nu fii si tu habotnic precum altii, mult mai in drept sa comenteze
si carora, alte scari le sint cu totul si cu totul "straine".
Este vorbe de un "challenge", in primul rind cu mine si in al 2-lea cu altceva si altcineva. Straine lucruri
incepem sa discutam, mai ales celor care, de vreme buna, fac modelism doar cu gura si se
zbat sa-si demonstreze, lor, cita dreptate au.
Vad ca multora le place tare mult Sci-Fi-ul, de vreme ce-ai arunca gunoaiele, precum Imperialii,
oriunde apuca. Ma intreb daca le miros inainte de a face operatiunea. Ar fi instructiv si educativ.
Oricum, nimeni nu le zice si asta-i face sa prinda tot mai mult curaj.
Cum ziceam, modelisti cu gura.
Ca sa concluzionam DRAGOS, du-te unde ti-am mai zis sa te duci si ai sa vezi lucruri interesante.
Chiar si din partea alui mai nationalist, care a inteles pina la urma de unde bate vintul.
Si ai sa poti face comparatie. Nu-ti spui mai mult, ca sa ai surprize.
Lol.