Salut!
Oferta Begemot decals a ajuns una destul de interesanta in ultima vreme pe subectele MiG-21 si Su-27. Si chiar daca nu imi place de Hugo, Suhoi-ul ala Venezualean cu tricolorul pe deriva imi face cu ochiul...
Inainte sa ma pun la cheltuiala: ati umblat vreunul dintre voi cu ele? Se poate lucra cu ele? Sunt groase, subtiri, tind sa se rupa?
Any help, kindly appreciated
Pagina 1 din 1
Begemot decals Le-a folosit cineva?
Postat 11 March 2008 - 12:10 PM
Salut,
Am lucrat eu cu cele pentru JU 88 romanesc. Sunt OK ca mod de manipulare. Nu am avut probleme cu ele, si au raspuns bine la zemurile folosite. Dar ca orice decal, conteaza mult de unde il ai si cum a fost depozitat pina la folosire. Asa, ca trebuie sa aplici de la inceput prezumtia ca exista riscuri si in consecinta sa lucrezi cu grija.
Am lucrat eu cu cele pentru JU 88 romanesc. Sunt OK ca mod de manipulare. Nu am avut probleme cu ele, si au raspuns bine la zemurile folosite. Dar ca orice decal, conteaza mult de unde il ai si cum a fost depozitat pina la folosire. Asa, ca trebuie sa aplici de la inceput prezumtia ca exista riscuri si in consecinta sa lucrezi cu grija.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1