Am un prieten care si-a turnat (pe genunchi intr-un borcan) cu ajutorul meu si al lui Cartula un bot de miraj. I s-a parut asa distractiv ca a mai turnat vreo 4. Eu zic ca daca-si punea mintea si isi lua rasina si silicon sa se apuce de productie scotea cam 10 pe zi. Daca mai adauga la asta si niste roti corecte si mai stiu eu ce corectie, facea un set de completare la Mirage-urile de pe piata destul de competitiv.
Daca ar fi fost genul de comerciant ar fi dat setul cu ......Ma hazardez si zic 3 euro.....Hai 4 chiar 5. Eu cred ca ar fi facut prapad pe piata.
Unde vreau sa ajung ?! De ce nu face si Wespe astfel de seturi (ce implica munca putina) nu copiate, facute (sa nu-mi spuneti ca cine face un Stalinetz nu poate sa scoata doua roti amarate si 3 rachete corecte + un scaun de ejectare)...Si din vanzarea ONORABILA a acestor kit-uri sa tina si cheltuielile de la modelele adevarate.
Eu nu zic ca e usor de facut o piesa din asta (mai ales daca-ti dai si interesul - ca la unele de le-am vazut pe aici) dar de aici si pana la a cere pe ea preturi mirobolante.....Totusi e un produs scos in serie. 25-30-10...Serie scurta da serie. Si mai am o vaga banuiala ca ies mai mult de 30 si aia mai fraieri si carora le arde buza mai primesc si nr. 40 la care roata arata a gaina calcata de tren si nu caraie ca isi face singur roata.
Deci nu e vorba de mila fata de compatrioti (sa le dau mai ieftin la saracii astia) ci de eradicarea obiceiului comunist.....ala cu : "mi-am luat adidasi refuzati la export".....Chiar francejii aia nu refuza nimic sa mai ajunga si pe la gitanii de aici cate un camion ?
Aceasta postare a fost editata de wurger: 18 March 2008 - 02:12 AM