Forum Machete,Modelism,Hobby: Stalinetz S65 1/72 WESPE Models - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Stalinetz S65 1/72 WESPE Models ce avem in cutie

#21 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 18 March 2008 - 02:10 AM

Hai sa ma bag si eu in vorba desi e tarziu si s-ar putea sa scriu tampenii.
Am un prieten care si-a turnat (pe genunchi intr-un borcan) cu ajutorul meu si al lui Cartula un bot de miraj. I s-a parut asa distractiv ca a mai turnat vreo 4. Eu zic ca daca-si punea mintea si isi lua rasina si silicon sa se apuce de productie scotea cam 10 pe zi. Daca mai adauga la asta si niste roti corecte si mai stiu eu ce corectie, facea un set de completare la Mirage-urile de pe piata destul de competitiv.
Daca ar fi fost genul de comerciant :-) ar fi dat setul cu ......Ma hazardez si zic 3 euro.....Hai 4 chiar 5. Eu cred ca ar fi facut prapad pe piata.
Unde vreau sa ajung ?! De ce nu face si Wespe astfel de seturi (ce implica munca putina) nu copiate, facute (sa nu-mi spuneti ca cine face un Stalinetz nu poate sa scoata doua roti amarate si 3 rachete corecte + un scaun de ejectare)...Si din vanzarea ONORABILA a acestor kit-uri sa tina si cheltuielile de la modelele adevarate.
Eu nu zic ca e usor de facut o piesa din asta (mai ales daca-ti dai si interesul - ca la unele de le-am vazut pe aici) dar de aici si pana la a cere pe ea preturi mirobolante.....Totusi e un produs scos in serie. 25-30-10...Serie scurta da serie. Si mai am o vaga banuiala ca ies mai mult de 30 si aia mai fraieri si carora le arde buza mai primesc si nr. 40 la care roata arata a gaina calcata de tren :hi: si nu caraie ca isi face singur roata.
Deci nu e vorba de mila fata de compatrioti (sa le dau mai ieftin la saracii astia) ci de eradicarea obiceiului comunist.....ala cu : "mi-am luat adidasi refuzati la export".....Chiar francejii aia nu refuza nimic sa mai ajunga si pe la gitanii de aici cate un camion ?

Aceasta postare a fost editata de wurger: 18 March 2008 - 02:12 AM

#22 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 18 March 2008 - 07:46 AM

Vezi postareamerkava, la 17 Mar 2008, 22:43, a spus:

Spuneti de ce nu vinde in tara , voi ce alegeti intre a vinde scump in alte tari si a vinde " ieftin pentru Romania " !Nu iau apararea celor de la Wespe chiar sunt concurentul si " sperietoarea "lor- dar asta este politica lor.

Nu vad de ce s-ar exclude vandutul scump la export si vandutul "nornal" (cum bine spune wuerger, NU vrem pomana, dar nici bataie de joc !!) la intern ?!
Daca Olaf vinde kitul de Stalinezt S65 la 40 de lei (banuiesc ca nu in pierdere) atunci e absurd, sa-l cumpar eu DIRECT de la Wespe cu 17 euro la cursul BNR + cheltuieli de transport. Ca sa nu mai vorbim de varianta "on-line", care e SF curat !!

Sau .... (BANG !!! mamaaa ce fisa mi-a picat), ce vinde Olaf e calitatea III minus, ce se arunca oricum ?!

#23 Useril este offline   SteelMaster 

• Membru senior
  • Postari: 2446
  • Inregistrat: 12-April 05

Postat 18 March 2008 - 08:43 AM

Greu te-ai mai lasat, Merkava !
Si "prost" subiect ti-ai ales, pentru ca aici dai peste "fixisti" si "incremeniti in proiect", gen "vrem preturi mici
ca estem romani".
In plus ai si poluat topicul, drept pentru care iti vei lua "palme peste bot" ca si mine, mai de demult.
Iar in al fo 3-lea rind, nu prea te vad in nici o "bisericuta" de p-acilea, stiut fiind, de multa vreme, ca
"necotizind" la nici o bisericuta paria te vei numi, adica se va juca "a la ripu" - toti pa unu'.
1995 se numeste anul, dar n-are nici o importanta decit doar pentru noi, ca de amorul artei.
Lasa-le jos de explicatii ca oricum "n-are" ele nimic de-aface cu se intimpla p-acilea, cum cred ca vazusi
de ceva vreme, de cind doar te uiti.

Maximus, ca tot e de bon ton "numilii" asta, sa stii ca n-am de gind sa ramin in cine stie ce memorie, daca
ea se numeste wurger sau derivat de ... Iar de transmis nu prea am ce, tot ce fac eu sau d-alde Merkava
stiu si altii sa faca, multi inca si mai bine.
Aprecierile, daca si cind sint, vin de acolo de unde omu' mai stie de una si alta si nu se da absolut de loc
gaina suita-n virfu gramezii.

Si-acum sa te tii topic, interventii care mai de care, c-asai romanasu', tre' sa combata, chiar daca n-are a
face cu subectu', simtindu-se el putin atins in amorul patreotec.

#24 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 18 March 2008 - 10:47 AM

Pentru ca apare numele Wurger ar trebui sa zic ceva.
Ce sa zic insa cand cineva rade de numele altuia, sport pe care il practicam cred pana in clasa a IVa.
Foarte matur.....

#25 Useril este offline   niki 

• Membru senior
  • Postari: 1169
  • Inregistrat: 23-January 05

Postat 18 March 2008 - 05:02 PM

Vezi postareaSteelMaster, la 18 Mar 2008, 08:43, a spus:

iti vei lua "palme peste bot" ca si mine, mai de demult.
in al fo 3-lea rind
de p-acilea
"n-are" ele
se intimpla p-acilea
cum cred ca vazusi
tot e de bon ton "numilii" asta

Constient de faptul ca pot fi considerat off-topic si sanctionat...:

SteelMaster,
Nu stiu nici cine esti, nici de ce ti-ai luat palme peste bot.
In orice caz, nu cred ca limbajul folosit face cuiva vreun serviciu. Nici tie, nici altora care citesc topicul asta.
Daca ironiile au tinta fixa poate ar fi mai potrivit de folosit topicul in care ai fost jignit sau mesageria.

Niki

#26 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 18 March 2008 - 07:16 PM

Topicul s-a poluat un pic, dar Silvestru n-o sa-si ia nimic peste bot cum nici Sandu nu si-a luat asa cum ... putin exagerat sustine.
Ascult si citesc in continuare.

Bafta!

#27 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 18 March 2008 - 09:55 PM

Vezi postareacrios, la 18 Mar 2008, 19:16, a spus:

Topicul s-a poluat un pic, .....

Bafta!

Si nici autorul topicului, nu s-a suparat. :jump:
Dezbaterile sunt esentiale, chiar cu "scantei" fiind. Important e totusi, sa ramanem de aceeasi parte a baricadei. Ibericii au un proverb interesant, care se aplica de minune si la noi: cica uneori inima e mai aproape de gura, decat capul ...

Astept sa-mi soseasca cartea din poza, sa ma lamuresc cu unele aspecte si voi continua topicul.
Pana atunci:  :hi:  si  :-)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Tyagatshi_01.jpg

Aceasta postare a fost editata de Blue-Max: 18 March 2008 - 10:19 PM

#28 Useril este offline   merkava 

• Nou venit
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 17-March 08
  • Interests:camioane,blindate etc - fara avioane si vapoare

Postat 18 March 2008 - 10:43 PM

Da poate mai bine ma potolesc si ramin doar cu privitul,am fost mereu un pacifist .
Am incercat doar sa explic o situatie economica cu care ma confrunt din 1995 cum spune Steel Master, din fericire am rezistat pe pozitie ca producator de modele din rasina pina acum in 2008,sa spun cinstit nu este deloc usor ( ca si in fotbal este mai usor sa-ti dai cu parerea din tribuna - si sa dai cu " HUO " decit sa fi pe teren ) concurenta in acest domeniu nu este usoara mai ales cind te lupti cu " stigmatul de Roman " pe frunte . Nu doresc nimanui sa traiasca experienta amara de a fi privit cu desconsiderare doar pentru ca esti din Romania. In toti acesti ani am luptat si am sacrificat multe doar pentru a demonstra celor din occident ca nu suntem doar o natie de hoti si inapoiati ci putem realiza modele poate mult mai bune ca ale lor. Putini cunosc faptul ca ani de zile impreuna cu Steel Master,Dan Prusan, Iulian,Nicu si alti citiva am realizat toate " masterele " si productia unor firme cunoscute ca AZIMUT, QUARTER KIT ( 1/48 )Stok - Verlinden, ELITE, MIG Production , HAULER, Plus Model.
Cred ca in aceasta perioada din miinile acestor Romani au iesit mai multe modele decit la toate celelalte firme de pe glob la un loc. Suna poate ciudat dar Steel Master poate confirma.Toti a-ti vazut realizarile lui din ultima perioada - pentru care SINCER il felicit ! Cred ca absolut toti modelisti mai mari sau mai mici ar trebuii sa se abtina de la comentarii sarcastice fata de el sau altii si sa se concentreze pe propiile realizari. Cred ca este mult mai bine sa ne sfatuim decit sa ne sarim la git. Cred ca este nevoie de o noua generatie de " masteristi " si lansez o provocare ,cine crede ca poate si vrea sa realizeze macar un " scratch " daca nu un "master " eu il ajut cu materiale si sfaturi. Dar atentie un model original ! Asta inseamna documentare, marketing - asta inseamna sa creezi ceva original si sa fii bagat in seama ! Na ca iar am poluat topic-ul dar nu m-am putut abtine ! Oricum am fost decent ! Poate la urmatoarea intilnire a modelistilor din Bucuresti am sa vin si eu si am sa prezint si citeva modele din gama Miniatur Models.
Scuze daca am suparat pe cineva.

#29 Useril este offline   Grizz_x 

• Nou venit
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 20-October 09

Postat 21 October 2009 - 12:11 PM

Noua prezentare a modelului 1:72 Stalinetz S65 - kit de la Wespe Models

1. Cutia din carton cu eticheta foto pe partea superioara.
Imagine postata
2. Piesele modelului sunt asezate pe reprezentari grafice numerotate corespunzator cu prospectul de montaj si prinse cu folie termocontrabila . Metoda ajuta la identificarea mai usoara a pieselor si este mai sigura pentru transport.
Imagine postata
Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Grizz_x: 21 October 2009 - 12:18 PM

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi