Forum Machete,Modelism,Hobby: Licitatie eBay - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Licitatie eBay ajutor

#1 Useril este offline   horia 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2972
  • Inregistrat: 24-April 05

Postat 10 March 2008 - 03:30 PM

acu ceva vreme am incercat sa-mi fac cont pe eBay cu cardul MasterCard MONDO de la Banca Transilvania si nu am reusit, nu am mai insistat sperand ca voi avea candva timp sa-mi fac un card adecvat, si intre timp am uitat. de curand am vazut o piesa pe eBay care ma intereseaza si a carei licitare expira in 3 zile.rugamintea mea este daca ma poate ajuta cineva care are cont pe eBay sa liciteze in locul meu. daca sunt doritori va astept pe PM. va multumesc

#2 Useril este offline   radub 

• Membru senior
  • Postari: 2061
  • Inregistrat: 13-August 05

Postat 10 March 2008 - 04:15 PM

Ebay nu are nici o treaba cu carduri. Ebay are treaba doar cu licitatiile. Ebayului nu ii pasa cum faci tu plata, asta e treaba ta si a vanzatorului. Vorbeste cu vanzatorul (poti trimite mesaje prin Ebay) si intreaba cum vrea sa fie platit. Unii accepta Western Union, Moneygramm sau mandat postal, altii accepta bani in plic, altii accepta Paypal sau chiar cash in mana daca e prin apropiere. Nu sunt limite si sunt tone de optiuni.
Radu

#3 Useril este offline   horia 

• Membru senior

Postat 10 March 2008 - 07:04 PM

mersi mult Radu.in dupa amiaza asta avand timp am citit regulamentul site-ului si am rezolvt problema.Bafta!

#4 Useril este offline   horia 

• Membru senior

Postat 10 March 2008 - 09:11 PM

Vezi postarearadub, la 10 Mar 2008, 16:15, a spus:

Ebay nu are nici o treaba cu carduri. Ebay are treaba doar cu licitatiile. Ebayului nu ii pasa cum faci tu plata, asta e treaba ta si a vanzatorului. Vorbeste cu vanzatorul (poti trimite mesaje prin Ebay) si intreaba cum vrea sa fie platit. Unii accepta Western Union, Moneygramm sau mandat postal, altii accepta bani in plic, altii accepta Paypal sau chiar cash in mana daca e prin apropiere. Nu sunt limite si sunt tone de optiuni.
Radu

m-am exprimat eu in graba.incercasem sa-mi fac un cont Paypal prin care urma sa platesc licitatia pe eBay si nu am reusit. vanzatorul cerea la licitatia care ma interesa acum ,plata Paypal si eu nu am. de fapt vroiam sa solicit ajutorul unui proprietar de cont Paypal. oricum am rezolvat prin alta metoda de plata.mersi oricum pentru raspuns.
nasol cu camerele astea de filmat la locul de munca, scrii grabit si pe ascuns.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi