Colectia mea Aero si alte cele
Postat 09 March 2008 - 10:58 PM
jester, la 9 Mar 2008, 18:06, a spus:
ce voiam sa zic, e ca derivele imi par inclinat in exterior, ceea ce nu prea ar fi bine...
in rest, jos palaria
ai dreptate,maine se vor corecta derivele.
La jeturi nu ma pricep,iar din pacate, vopsirea nu a fost facuta cu aerograful ci doar din pensula,cu multa chinuiala
Postat 10 March 2008 - 01:28 AM
AdiP, la 9 Mar 2008, 22:58, a spus:
jester, la 9 Mar 2008, 18:06, a spus:
ce voiam sa zic, e ca derivele imi par inclinat in exterior, ceea ce nu prea ar fi bine...
in rest, jos palaria
ai dreptate,maine se vor corecta derivele.
La jeturi nu ma pricep,iar din pacate, vopsirea nu a fost facuta cu aerograful ci doar din pensula,cu multa chinuiala
cu pensula?????pai si al meu tot cu pensula a fost vopsit, si nu a iesit asa bine. bine, pe vremea aia nu stiam eu ca si camulfajul trebuie cumva urmarit dupa avionul real...si eu am vrut sa-l fac flanaker normal, si nu i-am mai pus amppenajele, insa corda aripii si a profundoarelor este si ea marita asa ca..nu a prea isit realist...
Postat 10 March 2008 - 09:50 AM
1. Tu nu prezinti nevastra ?
2. De cand e FW-ul. Nu se gaseau la vremea aia Kit-uri ?
3. Te plateste cineva sa stai acasa si sa lucrezi machete ?
- Baieti, cititi si voi ce scrie langa poze. Foker si IAR 39 + alti cocori zburand in V sunt MANUFACTURATE. Adica facute cu mana dreapta in timp ce cu stanga canta din gura.
Ce sa zic.....E destul de eclectica colectia. Eu am mai renuntat la cele vechi.
Mi-a placut. E un bun inceput de saptamana sa vezi asa o colectie.
Unde ai stat pana acum ?
Ar mai fi multe de spus si intrebat (proportional cu marimea colectiei) dar ii las pe altii sa te toace cu intrebari.
Postat 10 March 2008 - 02:04 PM
sunt foarte multe machete, bine realizate si ca incepator recunosc faptul ca sunt stimulat de aceste imagini
ma gandesc chiar in timp ce scriu aceste randuri, la ceea ce zicea Z-mare si cred ca ai reusit sa realizezi la scara 1:1 o masina de comprimare si dilatare temporala, pentru ca sincer nu-mi dau seama cum de sunt asa de multe exemplare
oricum este o incantare sa vezi pe cineva asa de pasionat de ceea ce face
Postat 11 March 2008 - 12:16 PM
Bazu, la 9 Mar 2008, 18:28, a spus:
Imi plac rusii tai. Ce firma sunt Il-2-urile?
cele 2 hellcat sunt un academy si ceva rusesc,luat la punga,mai demult,nu cunosc producatoru.l
Il-2 sunt de fapt un il-2 tot ceva rusesc si un il-10 K.P.,vechi
Suburban, la 10 Mar 2008, 06:42, a spus:
Care e povestea cu IAR-39, banuiesc ca este scratchbuilt?
Iar-39 la fel ca si celelalte din poza sunt facute de mine din carton ,lemn,etc,dupa planuri,si nici nu a iesit prea grozav,mai ales vopsirea,decalurile sunt bricolate din autocolant,neavand cruci ptr asa ceva
-Ptr Horia- Fokker-ul este facut dupa planurile dintr-o revista mai veche,Modelarz parca,de prin 80.
Z-mare, la 10 Mar 2008, 09:27, a spus:
submarinele le-ai scapat din vedere,Sf-urile nu cred ca o sa ma atraga vre-odata,nici jeturile nu ma atrag,cele din vitrine sunt ptr tatal meu,si doar cam ceea ce a considerat el mai reprezentativ ptr av.moderna.Eu raman fidel ww2 iar la aero 90% din ele sunt la scara 1/72.Merci de apreciere !!!
Aceasta postare a fost editata de cartula: 11 March 2008 - 03:06 PM
Postat 11 March 2008 - 12:42 PM
wurger, la 10 Mar 2008, 09:50, a spus:
1. Tu nu prezinti nevastra ?
2. De cand e FW-ul. Nu se gaseau la vremea aia Kit-uri ?
3. Te plateste cineva sa stai acasa si sa lucrezi machete ?
- Baieti, cititi si voi ce scrie langa poze. Foker si IAR 39 + alti cocori zburand in V sunt MANUFACTURATE. Adica facute cu mana dreapta in timp ce cu stanga canta din gura.
Ce sa zic.....E destul de eclectica colectia. Eu am mai renuntat la cele vechi.
Mi-a placut. E un bun inceput de saptamana sa vezi asa o colectie.
Unde ai stat pana acum ?
Ar mai fi multe de spus si intrebat (proportional cu marimea colectiei) dar ii las pe altii sa te toace cu intrebari.
Incerc sa raspund pe rand
1.Nu cred ca are a face nevasta cu ceea ce a-ti vazut voi pana acu !
2.FW-ul este facut demult,cand la Cluj,nu prea erau machete decat pe la Central si la un tip,Sergiu Cocan,parca,pacat ca nu am mai tinut legatura cu el. O macheta de 190 D9 italeri era o gramada de bani, ca de,erau vestice !aveam vederile de la un plan de asamblare revell,si asa mi-a venit ideea sa-l fac si eu,binenteles la 1/72
3.As fi vrut sa ma plateasca cineva ptr ele,insa nu-i cazul,iar sa renunt la o parte din cele vechi nici nu poate fi vorba.
Asa cum am zis in topicul cu corabia Le Gladiateur,am "bantuit vre-o 3 ani pe forumul asta,deci nu poate fi vorba de "stat"
Postat 11 March 2008 - 12:51 PM
Bill, la 10 Mar 2008, 10:23, a spus:
Excelenta colectie te felicit
Serios acum, nu veniti tu si Vlad la intilnirile noastre de la Cluj? Ne-am bucura tare.
Spor,
Bill
Merci de cuvinte,eu am vazut multe din lucrarile voastre,hai sa zic "incognito"la expo de la Cluj,splendide,mai ales ca majoritatea sunt 1/48,eu adun mai mici tocmai ptr spatiu care-l ocupa.
Daca o sa putem,vom veni sa ne cunoastem macar,in functie de timpul fiecaruia,doar sa fim anuntati,merci !
-PTR Cassin si Stageexp-din fericire ,vitrinele sunt parte integranta din peisajul camerelor,
Nu cred ca voi ajunge sa traiesc ca sa nu mai am loc ptr ele,din pacate !
PS. Rog administratorii sa modifice postarile ptr a le cuantifica in cat mai putine ,ptr spatiu.Multumesc
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 11 March 2008 - 01:01 PM
Postat 13 March 2008 - 12:18 PM
Postat 17 March 2008 - 12:30 PM