Doua Lancere 1/72 Zvezda
Postat 09 March 2008 - 09:27 AM
Fishbedul de la Fujimi e ORICE altceva decit Mig 21. Pe cadru arata grozav, are gravaje finutze si piese fiiine, dar nimic nu seamana cu ce trebuie.... Lista cu zonele "pe linga" e atit de lunga, ca nici nu mai merita vorbit de acel kit. Sincer, nici daca as primi gratis unul nu l-as face. Sa mai mentionez si pretzul nesimtit?
Bisul de la Zvezda e foarte bun ..mult peste PFM ul mai vechi (are ceva piese comune), care si el avea ceva probleme, in special pe la bot.
Singura problema e ca ...e tot bis, partea buna e ca are coama data ca piesa separata, asa ca se poate modifica/inlocui cu una mai subtire.
Am 5, din care trei vor fi convertite in MF si Lancer.
Bisul de la Zvezda e foarte bun ..mult peste PFM ul mai vechi (are ceva piese comune), care si el avea ceva probleme, in special pe la bot.
Singura problema e ca ...e tot bis, partea buna e ca are coama data ca piesa separata, asa ca se poate modifica/inlocui cu una mai subtire.
Am 5, din care trei vor fi convertite in MF si Lancer.
Postat 09 March 2008 - 12:07 PM
Postat 09 March 2008 - 01:06 PM
Spor la treaba, Ed!
Sa ne spui, te rog, cum stau lucrurile cu jambele trenului principal. Am citit in vreo doua locuri ca ar fi un pic cam scurte (vreun milimetru-doi) si ca ar face macheta sa para aplecata spre spate.
http://www.ipmsdeutschland.de/FirstLook/Zv..._MiG-21bis.html
Sa ne spui, te rog, cum stau lucrurile cu jambele trenului principal. Am citit in vreo doua locuri ca ar fi un pic cam scurte (vreun milimetru-doi) si ca ar face macheta sa para aplecata spre spate.
http://www.ipmsdeutschland.de/FirstLook/Zv..._MiG-21bis.html
Postat 16 March 2008 - 09:28 PM
Da Gopo, s-au inchis mai mult decit credeam in urma a 2-3 washuri:(.
In fine, am mai lucrat un pic la ele, le-am facut containerele de capcane termice si le-am lipit aripile.
Am dat un strat de email gloss pe panourile dielectrice, ceeace inseamna ca 2-3 zile nu voi putea sa ma ating de ele, pina se usuca bine.
In fine, am mai lucrat un pic la ele, le-am facut containerele de capcane termice si le-am lipit aripile.
Am dat un strat de email gloss pe panourile dielectrice, ceeace inseamna ca 2-3 zile nu voi putea sa ma ating de ele, pina se usuca bine.
Postat 18 March 2008 - 12:23 AM
Am mai lucrat un pic la Lancere, am facut acel carenaj lung care apare pe aripa stinga, la incastrarea cu fuselajul.
Am folosit foaie de stiren si ceva (mai mult) putty de la revell.
In poza asta urata se pot vedea casetele de capcane termice, montate asimetric.
Am folosit foaie de stiren si ceva (mai mult) putty de la revell.
In poza asta urata se pot vedea casetele de capcane termice, montate asimetric.
Postat 18 March 2008 - 09:53 AM
Postat 18 March 2008 - 03:50 PM
Probabil ca stii, dar bombele ghidate de pe Lancere sunt putin diferite de cele standard americane - ale noastre sunt de la israelieni
Griffin, cu ghidare laser are un numar de aripioare pe capul de ghidare
Opher, ghidata IR are diametrul inelului de pe capul de ghidare si al "ochiului" IR aferent mult mai mare decat pe Paveway
Sursa pozelor: "Cer Senin"
La pozele astea capetele de ghidare nu "atarna" pentru ca inca nu li s-a scos inelul de fixare din spate - chestia alba din prima poza, chiar in spatele aripioarelor
Griffin, cu ghidare laser are un numar de aripioare pe capul de ghidare
Opher, ghidata IR are diametrul inelului de pe capul de ghidare si al "ochiului" IR aferent mult mai mare decat pe Paveway
Sursa pozelor: "Cer Senin"
La pozele astea capetele de ghidare nu "atarna" pentru ca inca nu li s-a scos inelul de fixare din spate - chestia alba din prima poza, chiar in spatele aripioarelor
Aceasta postare a fost editata de zapacitu: 18 March 2008 - 03:55 PM