Doua Lancere 1/72 Zvezda
Postat 19 May 2008 - 09:46 PM
Pentru ca vopseaua nu s-a uscat inca pe A, m-am apucat sa pun decaluri pe C.
Initial vroiam sa fac nr 6707, asta ar fi presupus taierea numerelor cifra cu cifra...
in final am gasit o poza cu 6721, care , la un moment dat, a avut schema in care l-am vopsit eu. Lenea a invins, asa ca:
Initial vroiam sa fac nr 6707, asta ar fi presupus taierea numerelor cifra cu cifra...
in final am gasit o poza cu 6721, care , la un moment dat, a avut schema in care l-am vopsit eu. Lenea a invins, asa ca:
Postat 21 May 2008 - 09:12 PM
Am vopsit inelul din bot :
Tot frecind ochisorii dupa poze cu 6721, am vazut ca desi camoul de deasupra e cum l-am facut si eu, dedesupt avea un bleu mai neutru, nu asa intens ca cele mai tirzii; am dat un strat foarte subtire de gri deschis pentru a-l mai atenua.
Tot frecind ochisorii dupa poze cu 6721, am vazut ca desi camoul de deasupra e cum l-am facut si eu, dedesupt avea un bleu mai neutru, nu asa intens ca cele mai tirzii; am dat un strat foarte subtire de gri deschis pentru a-l mai atenua.
Postat 30 May 2008 - 06:01 PM
M-am apucat si de containerul, care din fericire seamana mult cu cel din setul de arme no. 12 de la Hasegawa . I-am taiat spatele, i-am ras priza de aer laterala si i-am infipt o bucatzica de plastic in fund pe post de dop. Partea din spate trebuie facuta usor conica.