Pagina 1 din 1
Panzer I Ausf.A
Postat 08 March 2008 - 08:05 PM
Salutari,
Am o nelamurire vis a vis de lungimea tevilor celor 2 MG 13 la Panzer I Ausf A.
In schema de montaj la Tristar Panzer I imi arata o teava mai scurta si una mai lunga. Din cate stiu si modelul de la Dragon prezinta aceeasi lungime inegala a tevilor. Am cautat poze, dar nu am gasit ceva din care sa-mi dau seama.
In schimb, supravietuitoarele expuse in diferite muzee au ambele tevi de lungime egala.
Ma puteti ajuta?
Am o nelamurire vis a vis de lungimea tevilor celor 2 MG 13 la Panzer I Ausf A.
In schema de montaj la Tristar Panzer I imi arata o teava mai scurta si una mai lunga. Din cate stiu si modelul de la Dragon prezinta aceeasi lungime inegala a tevilor. Am cautat poze, dar nu am gasit ceva din care sa-mi dau seama.
In schimb, supravietuitoarele expuse in diferite muzee au ambele tevi de lungime egala.
Ma puteti ajuta?
Postat 08 March 2008 - 11:13 PM
Postat 09 March 2008 - 09:49 PM
Multumesc AdiP pentru ajutor, marea majoritate a pozelor le-am vazut in “Leichte Panzers”, si in unele dintre ele, mitralierele alea apar de aceeasi lungime, in altele de lungimi diferite. Sa le ia naiba, cred ca mi-ar trebui un plan ceva. In “German tanks of the WW II in color” am vazut 2 Panzer I restaurate cu tevile alea de aceeasi lungime. Poate au fost si cu tevi egale si cu tevi inegale. Pe site-ul Perthmilitary la Producatorul de tevi Adler Nest arata modul de montare a unor MG 13K la Panzer I Dragon si Tristar si sunt de lungimi diferite.
Multumesc si tie Alaur, link-urile alea le-am bagat de mult in “Favorites”.
Cred ca ma agit prea mult pentru tevile astea, dar vroiam sa stiu care este varianta corecta.
Merci baieti.
Multumesc si tie Alaur, link-urile alea le-am bagat de mult in “Favorites”.
Cred ca ma agit prea mult pentru tevile astea, dar vroiam sa stiu care este varianta corecta.
Merci baieti.
Postat 09 March 2008 - 09:57 PM
Teo, la 9 Mar 2008, 21:49, a spus:
Multumesc AdiP pentru ajutor, marea majoritate a pozelor le-am vazut in "Leichte Panzers", si in unele dintre ele, mitralierele alea apar de aceeasi lungime, in altele de lungimi diferite. Sa le ia naiba, cred ca mi-ar trebui un plan ceva. In "German tanks of the WW II in color" am vazut 2 Panzer I restaurate cu tevile alea de aceeasi lungime. Poate au fost si cu tevi egale si cu tevi inegale. Pe site-ul Perthmilitary la Producatorul de tevi Adler Nest arata modul de montare a unor MG 13K la Panzer I Dragon si Tristar si sunt de lungimi diferite.
Multumesc si tie Alaur, link-urile alea le-am bagat de mult in "Favorites".
Merci baieti.
Multumesc si tie Alaur, link-urile alea le-am bagat de mult in "Favorites".
Merci baieti.
Ar fi posibil sa fie Ok in ambele moduri-si ma gandesc sa nu fi fost oare decalate din cauza afetului?adica montate la lungimi diferite motivat de pozitionarea,la interior,a incarcatoarelor,culatelor ori a sistemelor de evacuare a tuburilor?Oricum ai pus o intrebare buna.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1