Forum Machete,Modelism,Hobby: StugIII-distrus - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

StugIII-distrus

#1 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 08 March 2008 - 04:18 PM

Vreau sa va supun atentiei o MACHETA,cu adevarat mare-dupa parerea mea;din pacate nu-mi apartine,insa totusi m-ar interesa opiniile voastre,mai cu seama privind tehnica de lucru si viziunea autorului.Imagine atasata: monthly_03_2008/post-1435-1204985889.jpg

#2 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 08 March 2008 - 04:20 PM

Imagine atasata: Stug_III_destroyed_1.jpg

#3 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 08 March 2008 - 04:23 PM

Imagine atasata: Stug_III_destroyed_2.jpg

#4 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 08 March 2008 - 04:25 PM

Imagine atasata: Stug_III_destroyed_4.jpgImagine atasata: Stug_III_destroyed_2.jpgpg]

#5 Useril este offline   Dragos_P 

• Membru senior
  • Postari: 256
  • Inregistrat: 22-December 07

Postat 08 March 2008 - 08:56 PM

Cam exagerat cu toate trapele deschise, doar daca veneau cautatorii de fier vechi :rolleyes:
Si cum naiba i-a ramas senila in pozitia aia?

#6 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 08 March 2008 - 11:26 PM

Vezi postareaDragos_P, la 8 Mar 2008, 20:56, a spus:

Cam exagerat cu toate trapele deschise, doar daca veneau cautatorii de fier vechi :-D
Si cum naiba i-a ramas senila in pozitia aia?

Putea fi si o explozie :rolleyes: ,mai sti?Senila,intr-adevar sta intr-o pozitie mei putin naturala.

#7 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 09 March 2008 - 09:31 AM

Fara indoiala lucrarea are potential serios. Uzura e realista si veridic redata. Pozele sunt totusi cam mici. La lucrarile ce redau masini distruse e dificil de estimat gradul de realism al "distrugerii". Trebuie sa fii un bun si fin cunoscator al problemei. De aceea ma gandesc eu ca un argument "beton" la critici ce acuza hiper-distrugere, suprarealism sau orice altceva, e .... o poza

#8 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 09 March 2008 - 10:05 AM

daca bine tin minte,imaginea e de pe missing lynx sau raposatul ww2 model maker.
Reprezinta un StuG dupa o explozie in comp. de lupta.Cam aiurea trapele spate deschise,insa vad ca si altii au facut aceasi "greseala".Probabil ptr o vizualizare mai buna a comp.motor,altfel nu vad sensul

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: StuGG_III_3.jpg
  • Imagine atasata: StuGG_III_6.jpg
  • Imagine atasata: StuGG_III_9.jpg

#9 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 09 March 2008 - 10:28 AM

In primul rind cred ca este necesar sa mentionam sursa fotografiilor si autorul lucrarii , atunci cind nu e vorba de lucrarile noastre. Asa este corect. Plus ca ne fereste de alte complicatii. In al doilea rind mie-mi place foarte tare lucrarea asta. Personal mi-ar place sa pot face una la fel. Sa nu uitam ca aceste modele incearca sa imite realitatea, nu sa o redea. La fel de corect mi se pare sa pot vedea un interior reprodus cu maiestrie chiar daca asta inseamna sa fie lasate deschise trape ce in mod normal sunt inchise sau chiar daca lipsesc cu desavirsire bucati care obtureaza privelistea. Am mai spus-o de altfel (sau vorba unui idiot apv-vist "nu v-am spus inca, dar va repet") mi se pare ca e mult mai greu sa reproduci o epava care sa semene cu o epava decit o masinarie noua care sa semene cu o masinarie noua. Parerea mea.

#10 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 09 March 2008 - 10:45 AM

ai dreptate marhaba,eu am specificat sursa,in masura in care m-am priceput sa o fac,ceea ce a postat longinus sunt ,cred,tot de pe acelasi site,iar in legatura cu reprezentarea unei epave in locul unuia nou,sunt de aceasi parere,cu adaugirea ca scara care se preteaza la asa ceva e una cat mai mare.

#11 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 09 March 2008 - 12:08 PM

Vezi postareamarhaba, la 9 Mar 2008, 10:28, a spus:

In primul rind cred ca este necesar sa mentionam sursa fotografiilor si autorul lucrarii , atunci cind nu e vorba de lucrarile noastre. Asa este corect. Plus ca ne fereste de alte complicatii. In al doilea rind mie-mi place foarte tare lucrarea asta. Personal mi-ar place sa pot face una la fel. Sa nu uitam ca aceste modele incearca sa imite realitatea, nu sa o redea. La fel de corect mi se pare sa pot vedea un interior reprodus cu maiestrie chiar daca asta inseamna sa fie lasate deschise trape ce in mod normal sunt inchise sau chiar daca lipsesc cu desavirsire bucati care obtureaza privelistea. Am mai spus-o de altfel (sau vorba unui idiot apv-vist "nu v-am spus inca, dar va repet") mi se pare ca e mult mai greu sa reproduci o epava care sa semene cu o epava decit o masinarie noua care sa semene cu o masinarie noua. Parerea mea.

Intr-adevar lucrarea am extras-o de pe misin linx,am spus ca nu-mi apartine-dar am tinut sa o supun atentiei,in principal vizind argumente pro si contra machetelor epave,sau realizarilor gen"din remiza"-o chestiune ce incita multe discutii intre cunoscatorii genului.Sunt absolut de acord cu "marhaba" in parerea lui si spun,cu toata seriozitatea:si eu as vrea sa pot una ca asta!Tot de pe MissingLinx(deci tot de-a altuia)da'nu ma pot abtine:Imagine atasata: Famo_f3_relic.jpeg

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 09 March 2008 - 12:27 PM

#12 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 09 March 2008 - 12:31 PM

Asta chiar "ma da pe spate"!!!Imagine atasata: Famo_f3_relic_3.jpeg

#13 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 09 March 2008 - 12:34 PM

Asta chiar "ma da pe spate"!!!Imagine atasata: Famo_f3_relic_4.jpegImagine atasata: Famo_f3_relic_3.jpeg]

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi