SET 7 Kd Manufactura
Postat 07 March 2008 - 10:39 PM
Cu scuzele de rigoare,postez cateva imagini in locul unui amic,care nu poate la ora asta sa scrie ,desi e logat pe site.Se numeste Vlad,e tot din Turda ,lucrarea ii apartine lui,eu doar postez.Este un set 7 kd,scara 1/10,confectionat din balsa,tabla cupru,etc,impanzit si tot restu.Sper ca mai multe detalii sa poata da el,printr-o postare ulterioara.Construirea lui sa intins pe ceva vreme,insa las pozele sa explice mai in amanunt.
Postat 08 March 2008 - 09:20 AM
super tare! frumos avion. si eu aveam de gand sa-l construiesc dar am cedat in fata unui POTEZ XXV pe care-l voi face 1/18.FELICITARI!
P.S. imi dau doar cu presupul, dar nu trebuiau sa fie 2 nuante de verde , una deschisa si una inchisa si apoi maro. cel putin la POTEZ XXV care a prins perioada cu crucea lui Mihai asa era.zic si eu.
P.S. imi dau doar cu presupul, dar nu trebuiau sa fie 2 nuante de verde , una deschisa si una inchisa si apoi maro. cel putin la POTEZ XXV care a prins perioada cu crucea lui Mihai asa era.zic si eu.
Postat 08 March 2008 - 12:37 PM
un domn a intrebat daca I.A.R.-39 ESTE DE VINXARE ...
cind m-am hotarit sa fac avionul asta mai alles cu vopsirea aceea am vrut sa il fac pt mine si m-am apucat de lucru.un amic l-a vazut si m-a intrebat daca nu vreau sa il dau la muzeul aviatiei , si dupa ce l-am terminat l-am dus acolo .Oameni au fost incintati ,asa ca a ramas acolo
cind m-am hotarit sa fac avionul asta mai alles cu vopsirea aceea am vrut sa il fac pt mine si m-am apucat de lucru.un amic l-a vazut si m-a intrebat daca nu vreau sa il dau la muzeul aviatiei , si dupa ce l-am terminat l-am dus acolo .Oameni au fost incintati ,asa ca a ramas acolo
Postat 08 March 2008 - 01:04 PM
AdiP, la 8 Mar 2008, 12:42, a spus:
39-le e dat de mult, il puteti vedea in Bucuresti, la Muzeul Aviatiei.MAi mult ca probabil si asta la fel !
Nu vreau sa para nu stiu cum postarea mea si-mi cer scuze pentru aratura nelegata de munca de exceptie pe care nu pot decat s-o apreciez la cel mai inalt nivel, dar pe langa faptul ca Muzeul Aviatiei nu este deschis nici pana in prezent, forumul acesta a avut o expozitie de machete in incinta muzeului la care macheta cu pricina nu numai ca n-a participat, dar nici macar n-am aflat de existenta ei pana acum.
Mai bine o tineai acasa c-o vizita mai multa lume. Pacat!
Bafta!
Postat 08 March 2008 - 01:04 PM
Da, probabil e o satisfactie deosebita sa stiii ca-ti vede munca o multime de oameni,in loc sa-ti stea agatat deasupra patului... Pe de alta parte sa-ti donezi munca de cel putin cateva luni,la un muzeu care este o caricatura in special la capitolul restaurari (cu cateva exceptii...)si la nivel de conducere( o pot spune multi ! ), poate ar trebui sa dea de gandit. Daca ai fi platit pentru asta, ar fi o treaba ,dar ma gandesc ca ai primit doar calduroase strangeri de mana...
E doar parerea mea egoista ce ar vrea agatat un SET deasupra patului...Multumesc pentru imboldul ce mi l-ai dat sa ma apuc de treaba!
Vali
E doar parerea mea egoista ce ar vrea agatat un SET deasupra patului...Multumesc pentru imboldul ce mi l-ai dat sa ma apuc de treaba!
Vali
Postat 08 March 2008 - 01:27 PM
macheta 1/10 I.A.R -39 am dus-o la muzeul aviatiei in 30 octombrie 2006 si nu stiu ce au facut cu ea.Pe ea am primit niste bani si au zis ca o vor expune,dar asta e treaba lor acum . As fi mihnit sa aflu ca a avut alta destinatie la cit de sarac e patrimoniul muzeului la capitolul interbelic si ww2.
Un domn a cerut detalii cu motorul de la I.A.R.-39 dar nu e mare lucru de vazut acolo.Un motor in stea cred ca e destul de greu de realizat de la 0, mai alesca nu am scule pt asa ceva iar in 2006 nu m-am gindit suficient de mult la problema asta.
pe motorul de la S.E.T. am lucrat ceva mai mult dar cred ca se poate si mai bine.
Un domn a cerut detalii cu motorul de la I.A.R.-39 dar nu e mare lucru de vazut acolo.Un motor in stea cred ca e destul de greu de realizat de la 0, mai alesca nu am scule pt asa ceva iar in 2006 nu m-am gindit suficient de mult la problema asta.
pe motorul de la S.E.T. am lucrat ceva mai mult dar cred ca se poate si mai bine.
Postat 08 March 2008 - 01:52 PM
http://www.cartula.ro/forum/index.php?show...1471&st=180
Am recunoscut totusi IAR-ul dintr-o discutie mai veche... Deci vlad sau maverik sau iceman ,felicitari inca odata pentru realizare!
Vali
Am recunoscut totusi IAR-ul dintr-o discutie mai veche... Deci vlad sau maverik sau iceman ,felicitari inca odata pentru realizare!
Vali