Pagina 1 din 1
Bison II Alan; 1:35
Postat 07 March 2008 - 08:06 PM
Eu am o regula. Carcotesc chestii care nu tin in adancime de documentarea mai mult sau mai putin istorica.
De regula carcotesc legat de tehnici si de felul mai mult sau mai putin ingrijit de lucru asa ca trec peste erorile facute de Alan la SIG-ul 33 (sunt extrem de multe poze pe net cu el original) si ma duc catre inbinari si ma opresc la espament, ma duc la debavurari si ma oresc la vinci.
Am mai vazut cate ceva pe la manerele de canistre (unul chiar l-ai pierdut ). Adevarul e ca Alan nu s-a inghesuit nici aici sa faca o treaba mai de inalta clasa.
La prima strigare.
Observ ca-ti place combinatia de otel cu vopsea. Contrar a ceea ce spune prietenul DRAGOS despre asta, eu spun ca e chiestie de gusturi. Lui Ronin sigur ii va placea. Eu ... nu comentez!
Bafta!
De regula carcotesc legat de tehnici si de felul mai mult sau mai putin ingrijit de lucru asa ca trec peste erorile facute de Alan la SIG-ul 33 (sunt extrem de multe poze pe net cu el original) si ma duc catre inbinari si ma opresc la espament, ma duc la debavurari si ma oresc la vinci.
Am mai vazut cate ceva pe la manerele de canistre (unul chiar l-ai pierdut ). Adevarul e ca Alan nu s-a inghesuit nici aici sa faca o treaba mai de inalta clasa.
La prima strigare.
Observ ca-ti place combinatia de otel cu vopsea. Contrar a ceea ce spune prietenul DRAGOS despre asta, eu spun ca e chiestie de gusturi. Lui Ronin sigur ii va placea. Eu ... nu comentez!
Bafta!
Postat 07 March 2008 - 09:15 PM
Absolut corect Crios.N-am debavurat nici toba nici vinciul intentionat-mi s-au parut mai sic dac par a fi "sudate"respectiv "turnate"asa.Despre canistra nr.3-ai ochi de chirurg,chiar n-am observat ca am pierdut manerul.Mersi.Are si Dragos dreptatea lui-din p.d.v.istoric putem discuta inca mult(se mai discuta si pe la case'mparatesti).Am intr-adevar un fix cu otelul si vopseaua,prafuri,uzuri,sau noroi.
Postat 07 March 2008 - 11:22 PM
Longinus, la 7 Mar 2008, 21:21, a spus:
Lui Crios-stai sa vezi Sdkfz 251 de la Zvezda!Pe asta l-am "invechit rau de tot.Kit-ul se asambleaza like hell.
Plastic gros,imbinari dure,etc.Sa-l trimit?
Trimite-l. Sunt curios cum ţi-a ieşit, pentru că tocmai acum lucrez şi eu la unul. Şi din cāte am văzut pānă acum la celelalte machete, pot să-ţi spun că-mi place. Deci... aşteptăm.
Postat 08 March 2008 - 12:19 AM
Michael_Wittmann, la 7 Mar 2008, 23:22, a spus:
Lui Crios-stai sa vezi Sdkfz 251 de la Zvezda!Pe asta l-am "invechit rau de tot.Kit-ul se asambleaza like hell.
Trimite-l. Sunt curios cum ţi-a ieşit, pentru că tocmai acum lucrez şi eu la unul. Şi din cāte am văzut pānă acum la celelalte machete, pot să-ţi spun că-mi place. Deci... aşteptăm.
Iaca vineeee!!!!-v'am zis ca am fixu'cu distrugeri si rugini-da intr-una din poze am si panze de paianjen(nu-i la misto,chiar le-am pus eu)
Postat 08 March 2008 - 12:26 AM
Michael_Wittmann, la 7 Mar 2008, 23:22, a spus:
A,si ala cu panza(interior si restu,maine).
Arata acest topic
Pagina 1 din 1