Tidal Wave - Mare Manifestare Mare
Postat 06 March 2008 - 09:42 PM
Mare Manifestare Mare la Ploiesti anul acesta, undeva prin vara.
Organizarea in sarcina primariei, probabil, impreuna cu ... Cu.
Anuntul este dat si pentru cei care poate c-ar avea dorinta sa participe,
dar care inca nu stiu, avind in vedere anuntul facut pe soptite, underground,
in mare taina, subversiv, etc.
De parca Craciunoiu ar avea bube dulci, brinca sau cine stie ce alta aia - Doamne feri !
Si la cite stie despre "subect" si predicat, aportul ar fi ... Ar fi.
Dar, asa cum spunea cineva, istet de felul lui, "Mama .... este gravida tot timpul".
Informatii suplimentare se pot afla intrebind pe forum, pe unul si altul, caci cei
care inca mai stiu cite ceva vor fi foarte doritori, nu-i asa, sa dea lamuriri multiple.
La cit mai multe Mari Manifestari Mari si cit mai p-ascunselea !!!
Postat 07 March 2008 - 01:16 AM
Acu care da mai repede cu sala si cu organizarea va avea zice-se intaietate.
Oricum eu deja sunt sfasiat intre onorarea eforturilor prietenului Alexie si comoditatea celor 40siceva de km. pana la ploiesti.
Na !.....Acu descurcati-le voi !
Ninjaaaaa !!!!
Postat 07 March 2008 - 08:10 AM
SteelMaster, la 6 Mar 2008, 21:42, a spus:
Mare Manifestare Mare la Ploiesti anul acesta, undeva prin vara.
Organizarea in sarcina primariei, probabil, impreuna cu ... Cu.
Poate vom avea parte si de ceva aparitii editoriale ?! Stie cineva ceva ?
Postat 07 March 2008 - 08:56 AM
In ceea ce priveste prietenul tau, SteelMaster, sa sti ca e un mare intelept. Nu stiu de unde le scoate, dar numai adevar graieste.
Bafta!
Postat 07 March 2008 - 09:34 AM
Cit despre secretomanie...nimanui nu-i convine ca altcineva sa-i sufle cireasa de pe tort, fie el si cel de Cra...ciun!
Postat 07 March 2008 - 01:10 PM
Acum altceva ma intreb eu, cu putinele mele cunostiinte de avioane si batalii aeriene: ce comemoram? Ca ne-au bombardat americanii? Ca putea sa fie si mai rau deci am iesit victoriosi?
Postat 07 March 2008 - 02:33 PM
Citeaza
Comemoram un eveniment. Nu sarbatorim, ci comemoram un eveniment care chiar daca ne place sau nu s-a intamplat, si e un moment de aducere aminte. E un gest cat se poate de normal, intr-o tara suficient de anormala.
Postat 07 March 2008 - 07:37 PM
wurger, la 7 Mar 2008, 14:49, a spus:
Wuerger are dreptate. Dar nici nu putem spune ca "i-am batut" la faza asta. Ideea e ca atunci cand adversarul te invinge cu un efort, ii ramai in amintire cu un fel de respect. Nu stiu daca e termenul cel mai potrivit pt. a descrie situatia .... Ma rog.
In felul cum o spui tu Olaf, vrea sa sune ca a fost un amarat si banal bombardament, ce nu s-ar diferentia prin nimic de miile de bombardamente din acel razboi. Si nu e delo
asa ...
Postat 08 March 2008 - 12:55 AM
Nu zic ca nu trebuie facut, decat nimic oricum e mai bine prost. Imi amintesc de un clasic in viata, cu revista: "de la 0 la 1 e un infinit, de la 1 la 2 e doar diferenta de 1".
Sincer acum, cati dintre voi isi amintesc cu durere in suflet, COMEMORATIV, la fiecare 10 ani, ca au luat un pumn in gura de la un tigan in curtea scolii? Sau ca au fost injurati de un derbedeu cu duba in trafic care a tras si o flegma pe parbriz?
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 08 March 2008 - 12:59 AM
Postat 08 March 2008 - 01:28 AM
OlafTheViking, la 8 Mar 2008, 00:55, a spus:
Deosebirea respectabile Viking, este ca in acel caz (Tidal Wave), "tiganul din curtea scolii" si "derbedeul din trafic" am fost noi si marii nostri aliati.
Iar ce s-a intamplat si atunci si peste un an, au fost penalitatea pentru "pumnii in gura" si "flegmele pe parbriz" administrate de marii nostri aliati, dar si de noi...