Forum Machete,Modelism,Hobby: SdKfz 7/1 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

SdKfz 7/1 tamiya veche

#21 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 07 March 2008 - 01:39 AM

E, acu' in pozele astea ne putem si noi (astia mai vechi de zile) sa ne concentram pe obiect in sine. E tare nene.
Cum ai facut rugina aia ca dupa ploaie ? E mare lucru sa o nimeresti.
Am si eu produsul (la 1/72 bineinteles) si al tau se constituie in inspiratie.

Ti-ai pus si FW la avatar......Ce sa mai.....Esti gigea.

#22 Useril este offline   Ahmed 

• Membru senior
  • Postari: 989
  • Inregistrat: 13-December 04

Postat 07 March 2008 - 08:54 AM

Bravo tizule, si concitadinule (desi eu acuma stau in Cluj)!

Imi place macheta, ai avut curaj cu weatheringul, chiar daca e o idee prea tare. Daca mai ai lucrari posteaza.
In alta ordine de idei, cand mai avem meetingul de club aici in Cluj, te invitam la intalnire sa ne cunoastem.

#23 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 07 March 2008 - 09:44 AM

Vezi postareawurger, la 7 Mar 2008, 01:39, a spus:

E, acu' in pozele astea ne putem si noi (astia mai vechi de zile) sa ne concentram pe obiect in sine. E tare nene.
Cum ai facut rugina aia ca dupa ploaie ? E mare lucru sa o nimeresti.
Am si eu produsul (la 1/72 bineinteles) si al tau se constituie in inspiratie.

Ti-ai pus si FW la avatar......Ce sa mai.....Esti gigea.

Glumeam Wurger in legatura cu postarea ta,in alta ordine de idei,stiu ca cei cu "state vechi" pot interpreta o poza,chiar daca e mai mica rezolutia.In legatura cu rugina ,e facuta cu uleiuri,atat.Si e facuta direct pe vopseaua alba acrilica,care e a 3-a nuanta,de pe masinarie.NU sa aplicat lac lucios pe alb,in vederea utilizarii uleiurilor,repet,albul fiind acrilic.Baza a fost feldgrau,apoi dunkelgelb,asa cum sa procedat in realitate,vopsirea fiind facuta 'la teren" de catre trupeti.Stratul de dunkelgelb fiind email,resp.revell,albul nu are aderenta mare pe email.Astfel se poate face o cojire mai usoara a albului.Nu am sigilat rugina pe masinarie,exceptie facand zona aparatorilor de sub habitaclu,zona de unde am prins macheta ptr manipulare.Din pacate sa cojit lacul,fiind acrilic.Asta ca si invatatura de minte pe viitor. Daca mai ai "nelamuriri",stau cu placere la dispozitie

#24 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 07 March 2008 - 09:56 AM

Vezi postareaAhmed, la 7 Mar 2008, 08:54, a spus:

Bravo tizule, si concitadinule (desi eu acuma stau in Cluj)!

Imi place macheta, ai avut curaj cu weatheringul, chiar daca e o idee prea tare. Daca mai ai lucrari posteaza.
In alta ordine de idei, cand mai avem meetingul de club aici in Cluj, te invitam la intalnire sa ne cunoastem.

Curajul nu prea a avut de-a face cu macheta,am mers pe ideea "ori iese ori arunc macheta la gunoi",baza fiind mai slaba,adica tamiya productie de prin 1980 si ceva.Nu avea parbrizul,obloanele laterale,si alte piese,pe care nu le mai trec aici,ca n-are rost.Fiind singura macheta Tamiya,am zis sa incerc sa o salvez,daca se putea.Si eu zic ca sa putut,binenteles prin vopsire mascand unele greseli grosolane ale machetei.La o urmarire atenta a imaginilor,se vor vedea cu siguranta.In legatura cu wheateringul,cum i-am raspuns si la Z-mare,nu e chiar atat de pronuntat la lumina zilei,pozele fiind facute seara.Mai mult,asta voiam sa reprezint,un vehicol abandonat,peste care au trecut vre-o 2 ierni.Din pacate nu cunosc cand au loc intalnirile la Cluj,chiar daca lucrez in oras,oricum,merci mult ptr. invitatie

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

7 useri citesc topicul
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi