COLECTIA LUI OLECO machete la scara 1/43
Postat 24 October 2009 - 11:43 PM
Maine am sa fac o clasificare. Acum mi-e somn si adorm pe tastatura.
Oricum BBURAGO nu respecta detaliile de constructie (vorbesc de 1/43 pentru ca la alte scari nu stiu) si "incalta" machetele cu acelasi tip de roti.
Noapte buna si vorbim maine.
Oricum BBURAGO nu respecta detaliile de constructie (vorbesc de 1/43 pentru ca la alte scari nu stiu) si "incalta" machetele cu acelasi tip de roti.
Noapte buna si vorbim maine.
Aceasta postare a fost editata de OLECO: 24 October 2009 - 11:44 PM
Postat 02 November 2009 - 11:51 PM
Prezint replica miniaturala a unui camion ce era destul de cunoscut prin anii '30-'40 in Germania si nu numai.
Macheta construita de SCHUCO este perfecta. Imi place cum este vopsit (rosu/negru) si faptul ca este foarte detaliat, cu piese fine si atent asamblate, imi intareste convingerea ca cei de la SCHUCO nu se joaca atunci cand construiesc machete.
Va las sa urmariti pozele.
197) OPEL Blitz
- SCHUCO
Macheta construita de SCHUCO este perfecta. Imi place cum este vopsit (rosu/negru) si faptul ca este foarte detaliat, cu piese fine si atent asamblate, imi intareste convingerea ca cei de la SCHUCO nu se joaca atunci cand construiesc machete.
Va las sa urmariti pozele.
197) OPEL Blitz
- SCHUCO
Postat 04 November 2009 - 12:08 AM
Aceasta macheta nu ma impresioneaza in mod deosebit ca design, dar mi-a placut cum este vopsita si mai ales ca are destul de multe detalii. Cele 2 culori se combina perfect. De mentionat ca aerisirile laterale nu sunt vopsite ci decupate in caroserie.
198) RENAULT 4 CV
- 1956
- ELIGOR
198) RENAULT 4 CV
- 1956
- ELIGOR
Postat 10 November 2009 - 11:03 PM
O macheta superba semnata de MINICHAMPS. Abunda detaliile fine si imi place ca manerele pentru deschiderea usilor sunt aplicate, iar farurile si stopurile sunt reproduse cat se poate de corect.
Interiorul este foarte detaliat dar din pacate, nu am putut desface macheta pentru a-l poza in toata splendoarea sa.
Va las sa-l admirati si daca gasiti ceva hibe, spuneti-le.
199) VOLKSWAGEN Golf Cross Plus
- 2006
- MINICHAMPS
o privire sub "fusta"
Interiorul este foarte detaliat dar din pacate, nu am putut desface macheta pentru a-l poza in toata splendoarea sa.
Va las sa-l admirati si daca gasiti ceva hibe, spuneti-le.
199) VOLKSWAGEN Golf Cross Plus
- 2006
- MINICHAMPS
o privire sub "fusta"