COLECTIA LUI OLECO machete la scara 1/43
Postat 02 October 2009 - 12:38 AM
Ai vopsit cumva centrul jantelor si partea superioara a semnalizatoarelor la G-Class? M-am uitat din curiozitate la modelul meu si am observat aceste mici "personalizari".
Impresionanta colectie. Pare ca nu se mai termina. Cat despre "familia" E-Class, eu am modelele actuale. Imi lipseste doar T-Modell-ul.
Impresionanta colectie. Pare ca nu se mai termina. Cat despre "familia" E-Class, eu am modelele actuale. Imi lipseste doar T-Modell-ul.
Aceasta postare a fost editata de Drake: 02 October 2009 - 12:38 AM
Postat 02 October 2009 - 07:41 AM
Drake, la 2 Oct 2009, 01:38, a spus:
Ai vopsit cumva centrul jantelor si partea superioara a semnalizatoarelor la G-Class? M-am uitat din curiozitate la modelul meu si am observat aceste mici "personalizari".
Da, centrul jantelor le-am vopsit deoarece am vrut sa le scot si s-au rupt. Cand le-am lipit, se vedeau urat si atunci le-am vopsit.
Colectia mea nu cred ca este asa de mare
Nu am investit intr-o marca anume ci am cumparat ceea ce mi-a placut. Vreau sa imi fac o colectie frumoasa de camioane.