COLECTIA LUI OLECO machete la scara 1/43
Postat 06 December 2009 - 07:37 PM
O macheta care am cumparat-o pentru simplu motiv ca este (CAR OF THE YEAR 2003).
Este produsa de NOREV, are destule detalii si chiar imi place cum este construita.
Interiorul este destul de detaliat chiar daca nu la nivelul unui AUTOART.
221) RENAULT Megane Coupe Sport Dinamique 2.0 16v (CAR OF THE YEAR 2003)
- 2002
- NOREV
Este produsa de NOREV, are destule detalii si chiar imi place cum este construita.
Interiorul este destul de detaliat chiar daca nu la nivelul unui AUTOART.
221) RENAULT Megane Coupe Sport Dinamique 2.0 16v (CAR OF THE YEAR 2003)
- 2002
- NOREV
Postat 21 December 2009 - 12:13 AM
225) PEUGEOT 206 W.R.C.
- 2003
- SOLIDO
Desi nu prea ma omor dupa masinile de rally, am achizitionat aceasta macheta deoarece m-a fascinat calitatea executie. Detaliile sunt foarte fidel redate, conform modelulul la scara 1/1. Stopurile, farurile, precum si emblemele "leului", sunt la standarde SOLIDO. Cauciucurile sunt inscriptionate Michelin, jantele sunt "marcate" OZ, iar rollcage-ul, completeaza lista detaliilor acestei machete superbe.
Nu in ultimul rand, decalurile sunt superbe.
- 2003
- SOLIDO
Desi nu prea ma omor dupa masinile de rally, am achizitionat aceasta macheta deoarece m-a fascinat calitatea executie. Detaliile sunt foarte fidel redate, conform modelulul la scara 1/1. Stopurile, farurile, precum si emblemele "leului", sunt la standarde SOLIDO. Cauciucurile sunt inscriptionate Michelin, jantele sunt "marcate" OZ, iar rollcage-ul, completeaza lista detaliilor acestei machete superbe.
Nu in ultimul rand, decalurile sunt superbe.
Aceasta postare a fost editata de OLECO: 21 December 2009 - 12:17 AM
Postat 25 December 2009 - 03:27 PM
226) PEUGEOT 406 V6
- 1995
- HONGWELL
O alta macheta frumoasa de la HONGWELL, detaliata atat in interior, cat si la exterior.
La exterior imi plac jantele, farurile si stopurile chiar daca au nituri, precum si linia caroseriei.
La interior remarc ca bordul nu are ceasuri lizibile si nici oglinda retrovizoare dar... cer deja prea multe.
- 1995
- HONGWELL
O alta macheta frumoasa de la HONGWELL, detaliata atat in interior, cat si la exterior.
La exterior imi plac jantele, farurile si stopurile chiar daca au nituri, precum si linia caroseriei.
La interior remarc ca bordul nu are ceasuri lizibile si nici oglinda retrovizoare dar... cer deja prea multe.