Inscrieri la "Cel mai bun dintre cei buni" concurs
Postat 03 March 2008 - 02:46 PM
nu putem obliga un om sa termine ceva de anul trecut,
acum ,eu ce sa zic,ideea de a initia concursul s-a bazat pe dorinta de a vedea cit mai mlte terminate,asa ca succes tuturor,
revin cu rugamintea de a sponsoriza pe cei ce nu au bani de machete,nu este nici-o rusine,si nici nu va sti nimeni,mesajele le voi primi doar eu pe mi
mai am disponibil(traiasca dan) un jeep 1/35 de la academy ,daca este cineva amator
acum ,eu ce sa zic,ideea de a initia concursul s-a bazat pe dorinta de a vedea cit mai mlte terminate,asa ca succes tuturor,
revin cu rugamintea de a sponsoriza pe cei ce nu au bani de machete,nu este nici-o rusine,si nici nu va sti nimeni,mesajele le voi primi doar eu pe mi
mai am disponibil(traiasca dan) un jeep 1/35 de la academy ,daca este cineva amator
Postat 03 March 2008 - 02:52 PM
victordegalati, la 3 Mar 2008, 14:46, a spus:
nu putem obliga un om sa termine ceva de anul trecut,
Glumeam si eu....
Postat 04 March 2008 - 12:38 AM
Am in lucru un Hayate la 1/72. O sa iasa exact cum imi doresc. Ma gandesc totusi sa nu trisez - la asta fac acum mascarea si urmeaza vopsirea care nu-i complicata.
Mai am inceput un Aichi Paul (oribil de complicat) Nici cu asta nu m-as baga.
Marseill-ul l-ati vazut deja inceput.
Asa am ajuns la un archebuzier Ashigaru la 90 mm din metal, de la Pegaso. Deci cu asta ma bag si eu.
Le urez competitorilor spor la lucru si curaj.
Ninjaaaaaaa !!!!!
Mai am inceput un Aichi Paul (oribil de complicat) Nici cu asta nu m-as baga.
Marseill-ul l-ati vazut deja inceput.
Asa am ajuns la un archebuzier Ashigaru la 90 mm din metal, de la Pegaso. Deci cu asta ma bag si eu.
Le urez competitorilor spor la lucru si curaj.
Ninjaaaaaaa !!!!!
Postat 05 March 2008 - 09:15 AM
bogy, la 5 Mar 2008, 08:40, a spus:
Care este termenul limita?
crios, la 17 Feb 2008, 15:54, a spus:
Concursul incepe pe 1 martie si se va termina pe 15 iunie (inclusiv).
Perioada de inscriere in concurs este intre 1 martie si 16 martie (inclusiv)
Intre 15 si 30 (inclusiv) se va vota drept de vot avand doar membrii forumului.
Perioada de inscriere in concurs este intre 1 martie si 16 martie (inclusiv)
Intre 15 si 30 (inclusiv) se va vota drept de vot avand doar membrii forumului.
Bafta!