bricul mircea pentru concursul: Cei mai buni dintre cei buni
Postat 26 September 2010 - 06:47 AM
E GATA
Fisiere atasate
-
post_a56874_P9160034.jpg.html (147.03K)
Numar de descarcari: 466
Postat 27 September 2010 - 06:53 PM
va multumesc pentru aprecieri.acum ca a fost deja la doua concursuri unde s-a situat pe podium,e timpul sa se odihneasca asa cum ii sta bine unei machete.
nu inchid topicul pentru ca am inceput lucrul la o alta macheta:BRICUL MIRCEA.si mai vreau sa-i multumesc lui victorian pentru tot sprijinul acordat ,fara el nu as fi putut ajunge pana aici si mai ales nu m-as fi putut apuca de noua macheta.
o poza linga nina lui gobi,medaliata tot cu aur la suceava.
nu inchid topicul pentru ca am inceput lucrul la o alta macheta:BRICUL MIRCEA.si mai vreau sa-i multumesc lui victorian pentru tot sprijinul acordat ,fara el nu as fi putut ajunge pana aici si mai ales nu m-as fi putut apuca de noua macheta.
o poza linga nina lui gobi,medaliata tot cu aur la suceava.
Postat 29 September 2010 - 10:40 PM
Postat 30 September 2010 - 09:45 AM
Ma bucur ca l-ai terminat.
De fapt mai mult ma bucur ca neterminandu-l atunci, am avut eu sansa sa iau locul 1.
Te felicit pentru tenacitatea cu care ai muncit un timp asa indelungat si astept cu rabdare sa vad ce se poate face mai mult decat atat, la urmatorul proiect.
De fapt mai mult ma bucur ca neterminandu-l atunci, am avut eu sansa sa iau locul 1.
Te felicit pentru tenacitatea cu care ai muncit un timp asa indelungat si astept cu rabdare sa vad ce se poate face mai mult decat atat, la urmatorul proiect.