Copiere piese in rasina
Postat 01 March 2008 - 11:27 AM
Cartula a reusit sa imi zica si mie pretul si cantitatea si mi-a mai scos ochiu' si l-a pus pe borcan sa vad si eu ca-i multa totusi.
Poate ne reimpartim caci eu mi-am facut socoteala ca am de turnat niste lucruri mari si mi se pare multa. Poate unii dintre voi care vor cockpituri la 1/72 sa ramana cu rasina in debara.
DECI.
Suntem asa:
- Marhaba - Cj
- Cartula - Buc
- 109 (Edi) - Buc
- SickBoyRon - Buc
- Teh - Sv
- Alin - Cj
- Jesteer - Tm
- Wurger - Buc
- Flyboy - Buc
Cine cata vrea de fapt in lumina noilor masuratori ? Cine da comanda, de unde ca sa incepem sa aruncam cu banii ?
Deci sa mai zica fiecare ce cantitate vrea (DOAR ATAT) si sa ne hotaram cine comanda.
Postat 01 March 2008 - 12:25 PM
Bun. Eu vreau cel putin 1kg (0,5+0,5). Restul de 0,8kg daca trebuie il las pt altii , daca nu il iau pe tot.
SAU
1,8 X 6 = 10,8 KG in total, adica 1,2 kg/cap de vita furajata (0,6 + 0,6)
Daca ma mai chinui un pic as putea gasi si o varianta cu radicali, daca nu e suficient de complicat.
Postat 01 March 2008 - 01:31 PM
2. Cel mai facil e sa impartim un set (0.9izo + 0.9poli) in 2, adica 0.45+0.45 (0.9kg total)
3. Dupa cum vad, ar fi asa:
3 seturi la Bucuresti, si cred ca toata lumea e ok, unii au nevoie de mai multa, altii de mai putina. Ne intelegem noi intre noi, ca doar ne cunoastem majoritatea.
2 seturi la Cluj. Din care poate se mai da la cineva, ca inteleg ca nici Marhaba, nici Alin, nu vor neaparat 1 set intreg doar pentru ei, dar nici nu se descurca amandoi cu doar 1 set. Cassin zicea ceva, mai sus, si s-ar putea folosi de cantitatea care va prisoseste unuia dintre voi, mai ales ca e in zona oarecum. E doar o propunere, poate discutati si vedeti ce iese.
Si ar mai ramane 1 set de impartit intre Teh si Jester.
Cum vi se pare schema?
La comanda, ori se ofera Jester ca poate merge direct sa o ia (dar o sa fie complicat cu transportul si banii), ori unul dintre bucuresteni (jumate din cantitate e pentru aici, cu banii e ceva mai usor, suntem mai multi si putem sa ne ocupam mai usor), e cam aceeasi poveste. Doar trebuie sa ne decidem. Eu as vota pentru partea cu comanda pana in Bucuresti, mi se pare cea mai rezonabila.
Postat 01 March 2008 - 01:47 PM
Postat 01 March 2008 - 02:34 PM
cum decideti voi.
cu banii, daca e 1-2 seturi o cumpar eu, o trimit si dupa ce o primiti si sunteti multumiti de ea, trimiteti banutii, sau puneti pe card, ar fi mai usor pt mine, poate si pentru voi...ca e 1leu comisionul la banca si atat.
a, si era sa uit, eu nu am nevoie de un set intreg, pot imparti setu meu cu cineva...daca un set inseamna 1,8 kg...daca e mai mult, pot imparti si cu 2
Aceasta postare a fost editata de jester: 01 March 2008 - 02:38 PM
Postat 01 March 2008 - 02:44 PM
Deci, se iau 6seturi, din care 3 Bucuresti, 2 Cluj (din care ajunge si la Cassin), 1 Jester(Timisoara) si Teh(Suceava).
Daca vrei sa ajuti, Jester, asta inseamna sa te deplasezi tu sa iei cele 10kg de rasina, si dupa aia sa faci 3 pachete sa le trimiti. 1 la Cluj cu 2 seturi, 1 la Bucuresti cu 3 seturi, si 1 la Suceava cu jumate de set. Daca nu, le comandam noi la Bucuresti si de aici trimitem mai departe noi la Cluj, Timisoara si Suceava.
Sper ca acum e nitel mai clar. Asteptam sa ne zici cum e, ca sa incepem sa ne miscam pe luni.
Postat 01 March 2008 - 04:20 PM
VOTURI:
TIMISOARA: 2 marhaba, sickboyrou,
BUCURESTI: 1 cartula
Aceasta postare a fost editata de SickBoyRou: 01 March 2008 - 04:29 PM
Postat 01 March 2008 - 04:21 PM
jester, la 1 Mar 2008, 14:34, a spus:
cum decideti voi.
cu banii, daca e 1-2 seturi o cumpar eu, o trimit si dupa ce o primiti si sunteti multumiti de ea, trimiteti banutii, sau puneti pe card, ar fi mai usor pt mine, poate si pentru voi...ca e 1leu comisionul la banca si atat.
a, si era sa uit, eu nu am nevoie de un set intreg, pot imparti setu meu cu cineva...daca un set inseamna 1,8 kg...daca e mai mult, pot imparti si cu 2
La ce banca ai cardul?
Postat 01 March 2008 - 05:13 PM
card am la BRD si la BCR.
de trimis o trimit ori cu posta, ori cu curierul e 18 lei pt primul kg si cate 1 leu pt fiecare kg in plus.
daca e cineva amator, pot imparti setul meu, 0.9kg zic eu ca e destul pt mine.
Aceasta postare a fost editata de jester: 01 March 2008 - 05:15 PM
Postat 02 March 2008 - 08:04 PM
jester, la 2 Mar 2008, 13:51, a spus:
impartim in 3i? mie si asa imi ajunge. sau..mai imparte cineva?
teh, tu vrei o partie intreaga sau e ok si un 1/3 de set?
Aceasta postare a fost editata de jester: 02 March 2008 - 08:05 PM
Postat 02 March 2008 - 08:19 PM
Tu ar fi sa imparti doar cu Teh rasina. De Flyboy avem grija loco, vedem aici cine imparte cu el. Reia mesajele de mai sus, ca sa vezi cum ar veni imparteala.
Postat 02 March 2008 - 08:49 PM
jester, la 2 Mar 2008, 20:29, a spus:
deci atunci as avea asa: trimis rasina la cluj, bucuresti si suceava.
cand ne hotaram, eu maine plec la timisoara, as merge sa o iau saptamana asta.
Pai primul pas cred ar fi sa pui o intrebare maine sau poimaine sa vezi daca au in stoc rasina F18 ambalata 6x(0.9kg+0.9kg). Daca au, strangem banii, ii punem in contul cu pricina, si o ridici, urmand sa o trimiti.
Daca nu au in stoc, intreaba care-i procedura de comanda?Doar le zici ca vrei si dai banii la livrare cand vine, sau e nevoie de o comanda ferma/avans?.