Copiere piese in rasina
Postat 27 February 2008 - 11:57 AM
........................................
Se vede ca este vorba de rotile unui I-16 tip6 Hobbycraft, cu aripi, deriva si ampenaj orizontal, refacute din scratch. Evident proiectul a ramas neterminat, dealtfel ca mai toate proiectele mele. Pe poze se vad toate materialale la care m-am referit anterior: siliconul alb, cel albastru, si poliesterul tixotropic (botul de MiG-21F 1/48), polimerizate bineinteles.
Aceasta postare a fost editata de George_nkl: 27 February 2008 - 11:58 AM
Postat 27 February 2008 - 12:38 PM
Postat 27 February 2008 - 07:27 PM
cartula, la 26 Feb 2008, 20:58, a spus:
Ce vrei sa torni exact? Pentru ca rasinile sunt de obicei casante la grosimile alea. Sunt ceva mai casante decat plasticul, dar depinde mult si de dimensiuni.
Pai as vrea sa torn niste carcase de locomotive, modelele fiinda facute de mine din plastic, si as vrea sa fac o diversificare din acelasi model dar culori diferite si sa nu fac modelul de mai multe ori ma gande-am sa-l torn din rasina.
Scara este 1:87
Si nu prea imi permit grosimi mai mari de 1.5, maxim 2
Postat 27 February 2008 - 08:43 PM
scristi, la 27 Feb 2008, 19:27, a spus:
cartula, la 26 Feb 2008, 20:58, a spus:
Ce vrei sa torni exact? Pentru ca rasinile sunt de obicei casante la grosimile alea. Sunt ceva mai casante decat plasticul, dar depinde mult si de dimensiuni.
Pai as vrea sa torn niste carcase de locomotive, modelele fiinda facute de mine din plastic, si as vrea sa fac o diversificare din acelasi model dar culori diferite si sa nu fac modelul de mai multe ori ma gande-am sa-l torn din rasina.
Scara este 1:87
Si nu prea imi permit grosimi mai mari de 1.5, maxim 2
Hmmm... Mai e o chestie. Rasina se inmoaie odata cu cresterea temperaturii. Asta e de tinut minte daca locomotivele in cauza sunt functionale.
Pentru chestii statice, merge bine cred, s-au mai vazut modele facute asa.
Postat 27 February 2008 - 09:16 PM
iar sasiul este metalic ceea ce e ca un radiator
Apropo, rasina transparenta exista? si cam care ar fi si pretul, mersi
Postat 29 February 2008 - 06:52 PM
Ne aranjam peste weekend, o sa vorbesc cu 109 sa vedem ce si cum.
Marhaba, nu stiu daca ai intrebat despre modalitati de plata si transport, ca sa nu mai reluam si asta daca nu e cazul.
Postat 29 February 2008 - 10:24 PM
jester, la 29 Feb 2008, 21:54, a spus:
Jester, nu e cazul sa te ataci pentru ca nimeni n-a exclus pe nimeni. Tocmai ca nu mi-am permis sa fac asta si de aceea i-am luat in ordinea inscrierii pe lista iar tu nu ai fost printre primii sase. Asta nu inseamna ca nu putem comanda doua seturi daca mai sunt 6 doritori. Sikboy e de acord sa-si imparta portia. Calin si Flyboy vor si ei. poate mai sunt si altii. Eu sunt de acord sa o potrivim cu mina ca sa fie toata lumea multumita.
Aceasta postare a fost editata de marhaba: 29 February 2008 - 10:29 PM
Postat 29 February 2008 - 11:26 PM
Daca baietii astia fac la scara 1:120 la 1:87 cred ca este acelasi lucru.
Poate stie cineva sa traduca
http://www.railnet.s...anku=2007060010
Aceasta postare a fost editata de LDH: 29 February 2008 - 11:26 PM
Postat 01 March 2008 - 12:24 AM
Se poate si varianta urmatoare, avand in vedere ca exista si oferta impartirii unei portii in doua. Le iei tu, vezi cu cine si cum imparti (SickBoyRou a zis ca cedeaza jumate, la fel pot si eu sa cedez jumate, ca tot spunea ca doreste si Cassin), si te ocupi sa le trimiti pe urma baietilor care si-au manifestat interesul. Nu cred ca se supara nimeni, doar ca trebuie sa ne zici daca ti se pare acceptabila varianta, si cum doresti sa procedam exact.
PS: pretul pentru un set(1.8Kg) eu inteleg ca e 24.3 EUR (nu stiu daca cu sau fara TVA). Repet ce spuneam, personal 1,8Kg mi se pare MULTA rasina pentru cineva care are de gand sa foloseasca doar ocazional. 0,9Kg e o cantitate rezonabila de caciula, poate va ganditi mai bine. Ca e pacat sa luati si sa se strice. Si asa cred ca am putea cumpara din prima comanda toti cei care si-au manifestat interesul sa luam. Vedem si cum se comporta, etc...
Postat 01 March 2008 - 10:56 AM
nu trebuie sa va faceti program dupa mine, ca sa nu ma supar eu, sa faceti intre-un anume fel, insa asteptam si eu un raspuns:sa zica cineva ceva, nu sa scriu asa, in gol...
in plus, daca luam si eu, cred ca era inutil sa ducem rasina intr-un oras, ca apoi cineva de acolo sa trimita napoi la timisoara si mie jumate de portie.
imi cer scuze inca o data daca am suparat pe cineva.
Aceasta postare a fost editata de jester: 01 March 2008 - 10:58 AM