Copiere piese in rasina
Postat 05 February 2009 - 11:47 AM
salut mamutel. asta insemana ca s-a pus deja de un colet si inca 1/6. mai vrea cineva sa se puna de 2? aseara am in intrebat ce si cum cu rasina, raspunsul a fost:
"in 6 se incarca la furnizor, grupaj, in 12 sau 13 va fi probabil in TM", deci mai e o sapt sa va ganditi.
"in 6 se incarca la furnizor, grupaj, in 12 sau 13 va fi probabil in TM", deci mai e o sapt sa va ganditi.
Postat 06 February 2009 - 06:49 PM
Lista Cumparatori Rasina
Radu 161 - 1R + 1I
Wurger - 1R + 1I
109 - 1R + 1I
ZMare - 0,5R + 0,5I
Romi - 0,5R + 0,5I
Ady Aero- 0,5R + 0,5I
Mamutel - 0,5R + 0,5I
Babacu(Tg) -0,5R + 0,5I
Avantul (Gl)-0,5R + 0,5I
V200 (TgM) -0,5R + 0,5I
In functie de acest raspuns, unde dam cu banu' ?
Si daca se poate sti cand ajunge cu aproximatie transportul ca sa fie cineva acasa.
Radu 161 - 1R + 1I
Wurger - 1R + 1I
109 - 1R + 1I
ZMare - 0,5R + 0,5I
Romi - 0,5R + 0,5I
Ady Aero- 0,5R + 0,5I
Mamutel - 0,5R + 0,5I
Babacu(Tg) -0,5R + 0,5I
Avantul (Gl)-0,5R + 0,5I
V200 (TgM) -0,5R + 0,5I
In functie de acest raspuns, unde dam cu banu' ?
Si daca se poate sti cand ajunge cu aproximatie transportul ca sa fie cineva acasa.
Postat 06 February 2009 - 07:52 PM
Recunosc,am fost extraordinar de placut impresionat de lectia pe care ne-ai oferit-o,mai ales ca nu am stiut decit din auzite despre cum se procedeaza.Sunt f. nou in acest Forum si chiar in domeniul Navomodelismului.Dar sunt optimist ca am sa capat cunostintele necesare pt a-mi duce la indeplinire un vis, care pt unii poate parea cam indraznet si anume de a construi un submarin mai marisor(1-1.5m max.)radio comandat.Stiu f bine insa ca nu am sa pot face asta singur si daca as gasii entuzisti dispusi sa imparta <succesul> cu mine si munca desigur m-as bucura.Astept sfaturi si sugestii in leg cu aceasta problema.Din cite am studiat pina acum as vrea sa fac un submarin din clasa Typhoon,pt ca mi s-au parut mai simple formele si am citeva idei despre cam ce ar trebui sa contina ca sa functioneze.Multumesc.
Postat 07 February 2009 - 09:58 AM
nu pute mai deloc. din cate vad, se pune si de a doua partie 6A+6B. transportul il pun la destinatie ca sa nu ne mai complicam si cu ala. banutii va dau contul meu si ii puneti acolo. pentru o portie cred ca ma descurc cu banii, pt doua insa, voi avea nevoie de ajutorul vostru. ramane insa sa vedem cati se mai strang.
Postat 07 February 2009 - 06:14 PM
Profesorul - cred ca ai postat gresit
Radu - miroase putin a plastic incins dar nu ca si cand ai pune o punga pe bec. Mai adauga putine migdale la asta. Intaritorul contine o componenta cianica - adica e otravitor grupa mare. Oricum nu o sa-l gusti sper.
Jester - te rog sa ne spui cat costa o portie, cat o jumate de portie si cat transportul. Multumim.
Radu - miroase putin a plastic incins dar nu ca si cand ai pune o punga pe bec. Mai adauga putine migdale la asta. Intaritorul contine o componenta cianica - adica e otravitor grupa mare. Oricum nu o sa-l gusti sper.
Jester - te rog sa ne spui cat costa o portie, cat o jumate de portie si cat transportul. Multumim.
Postat 07 February 2009 - 09:27 PM
wurger, la 7 Feb 2009, 18:14, a spus:
Intaritorul contine o componenta cianica - adica e otravitor grupa mare. Oricum nu o sa-l gusti sper.
Un pic gresit, contine o componenta numita izocianat, care nu e defel acelasi lucru cu ce spui tu acolo (are o alta formula si alt comportament, cianic avand formula CN, izocianatii avand formula NCO ). E iritant si poate provoca atacuri de astm, insa nu e in nici un caz 'otravitor grupa mare'.