Multumesc Crios pentru ajutor
Fokker D.VII, cel mai bun avion german din Primul Razboi Mondial, asa declara sursele vremii!
Opinii, critici (mai ales!) si alte probleme legate de avion, postati-le aici!
Alexandru
Pagina 1 din 1
Fokker D.VII
Postat 06 June 2005 - 06:29 AM
Z-mare, la Jun 3 2005, 05:44 PM, a spus:
Opinii, critici (mai ales!) si alte probleme legate de avion, postati-le aici!
Alexandru
Alexandru
Pana una, alta, avionul imi place foarte mult !
Coloritul e un pic ciudat, dar cum bine stim in WW1 exceptiile erau foarte numeroase si se pare ca acest avion a avut si aceast aspect.
Postat 06 June 2005 - 07:52 AM
Felicitari pentru lucrare, Alexandru!
Mi se pare extraordinar cat de detaliate sint cockpiturile tale. De exemplu nu imi pot inchipui cum ai facut ceasurile acele, se vad chiar si indicatiile de pe ele! Sunt vopsite sau erau scoase in relief si le-ai dat un dry-brushing?
Mi se pare extraordinar cat de detaliate sint cockpiturile tale. De exemplu nu imi pot inchipui cum ai facut ceasurile acele, se vad chiar si indicatiile de pe ele! Sunt vopsite sau erau scoase in relief si le-ai dat un dry-brushing?
Postat 06 June 2005 - 10:07 AM
"Ceasurile" sint facute din doua rondele de plastic, vopsite cu alb si cu puctulete de negru pentru cifre si acele indicatoare, peste care s-a pus o picatura de lac lucios.
Intr-adevar, multe din avioanele WW I aveua un "camuflaj" de-a dreptul ciudat, ce era mai degraba un insemn personal, decit o modalitate de "ascundere" in peisaj. De multe ori avea, mai curind, semnificatia: "Pass auf, vin eu asul, dati-va la oparte!"
Alexandru
PS. Prin bunavointa lui Blue-Max, am facut corectura necesara . Stiam eu ceva dar ...fonetic!
Intr-adevar, multe din avioanele WW I aveua un "camuflaj" de-a dreptul ciudat, ce era mai degraba un insemn personal, decit o modalitate de "ascundere" in peisaj. De multe ori avea, mai curind, semnificatia: "Pass auf, vin eu asul, dati-va la oparte!"
Alexandru
PS. Prin bunavointa lui Blue-Max, am facut corectura necesara . Stiam eu ceva dar ...fonetic!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1