Forum Machete,Modelism,Hobby: Evergreen Scale Models - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Evergreen Scale Models de unde pot cumpara ?!

#1 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 20 February 2008 - 11:52 AM

Ma puteti ajuta cu adresa vreunui dealer "on-line" ce vinde gama de materiale din stiren de la Evergreen si expediaza in Romania la preturi normale?! Am gasit o droaie de dealeri americani care, fie nu expediaza in afara USA, fie taxele de expediere sunt descurajant de mari.

Stiu de Lucky Models si Hobbyeasy, care au Evergreen in oferta, dar din pacate oferta lor e limitata. Chiar colile simple de stiren, fie nu sunt in oferta (Hobbyeasy), fie nu sunt in stoc de multa vreme (Lucky Models).

#2 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 20 February 2008 - 03:08 PM

Eu am cumparat din varii locuri de-a lungul timpului, surse fiind www.hiroboy.com, www.netmerchants.co.uk, www.hobbiesguinea.com si inca cateva locuri care nu mi le amintesc momentan.

Avand in vedere ca un pachet d-ala imi ajunge muult timp, chiar in conditiile in care am cadorisit diversi prieteni, nu am fost atent sa obtin cea mai buna afacere. Sper sa te ajute.

#3 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 20 February 2008 - 03:13 PM

Eu am adus de la www.netmerchants.co.uk unde am gasit o gama mai larga de produse "stirenice". N-am avut probleme cu ei si a sosit coletul rezonabil de repede.

#4 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior

Postat 20 February 2008 - 07:58 PM

Vezi postareacartula, la 20 Feb 2008, 15:08, a spus:

Eu am cumparat din varii locuri de-a lungul timpului, surse fiind www.hiroboy.com, www.netmerchants.co.uk, www.hobbiesguinea.com si inca cateva locuri care nu mi le amintesc momentan.

I-am studiat pe www.netmerchants.co.uk si par a fi o buna solutie.
Multumesc de ajutor !

#5 Useril este offline   Vernier 

• Membru senior
  • Postari: 119
  • Inregistrat: 03-December 07

Postat 21 February 2008 - 01:11 AM

http://www.architekturbedarf.de/

#6 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior

Postat 21 February 2008 - 08:00 AM

Vezi postareaVernier, la 21 Feb 2008, 01:11, a spus:

In general simpatia mea nemarginita fata de nemti(pe bune), se opreste brusc cand vine vorba despre sublimele lor shopuri on-line. Daca notiunea de expediere "in afara Germaniei" nu se limiteaza la Austria, Elvetia si eventual Lichtenstein, atunci veti descoperi nu odata o Uniune Europeana, din care biensur Romania lipseste. Nu neaparat si Bulgaria :wacko: ! Vezi site-ul de la Deutsches Museum din Muenchen, daca nu cumva au facut vreo modificare, dupa ce le-am scris, ca au cunostiinte geografice chiar mai slabe decat ale americanilor ?! :lol: Noo, nu mi-au raspuns nici pana in ziua de azi !
Apoi nu trebuie sa va mire, daca ei nu au auzit de plata cu cardul sau si mai rau paypal !! Si cireasa de pe tort sunt taxele de expediere piparate, caci Deutsche Post lucreaza in simbioza totala pe extern cu DHL.
Bineinteles sunt si exceptii, dar care nu prea reusesc sa-mi stearga impresia generala cam negativa. Sper ca link-ul de mai sus, sa fie din cele bune.

Puterea unui shop on-line nu sta numai in oferta foarte bogata, dar si in flexibilitatea modalitatilor de plata si de expediere. Iar aici, "perfidul Albion" ii depaseste pe departe.
Hai sict .... pardon Sieg Heil !

#7 Useril este offline   Vernier 

• Membru senior

Postat 21 February 2008 - 11:03 AM

imi pare rau ca te'am suparat, dar nu stiam alt magazin mai apropiat :wacko:

#8 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior

Postat 21 February 2008 - 11:33 AM

Vezi postareaVernier, la 21 Feb 2008, 11:03, a spus:

imi pare rau ca te'am suparat, dar nu stiam alt magazin mai apropiat :wacko:

Stai linistit. Nu m-ai suparat deloc. :lol:
Am impartasit cu voi doar niste impresii din experientele mele. Poate nu sunt neaparat reprezentative.
S-ar putea ca magazinul sa fie ok. Ai cumparat de la ei ?!

#9 Useril este offline   Vernier 

• Membru senior

Postat 21 February 2008 - 03:43 PM

nu am cumparat, dar as face o incercare (oricum nu am alta optiune la ce vreau eu). daca ma hotarasc, o sa postez despre detaliile achizitiei.

#10 Useril este offline   alin105 

• Membru senior
  • Postari: 115
  • Inregistrat: 07-January 08

Postat 25 March 2009 - 03:37 PM

Vezi postareamarhaba, la 20 Feb 2008, 15:13, a spus:

Eu am adus de la www.netmerchants.co.uk unde am gasit o gama mai larga de produse "stirenice". N-am avut probleme cu ei si a sosit coletul rezonabil de repede.

Salut marhaba, cat a costat transportul+vama (daca cumva sa facut vamuirea) coletului in Ro si in cat timp a venit?Mersi
Mai este cineva interesat de styrene (foi, profile) ca sa impartim costurile de transport?Daca da, ma insarcinez eu sa fac comanda/plata/reexpedierea pe articole in tara.

#11 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 25 March 2009 - 04:11 PM

Alin105, nu mai ai vama la produsele din UE (deci si din UK).

#12 Useril este offline   alin105 

• Membru senior

Postat 25 March 2009 - 04:38 PM

Scuze de balba.Nu din ignoranta ci din viteza :jump: .Incerc de cateva zile sa comand ceva in State si am ramas cuplat pe problema cu vama (si manevrele de evitare aferente :bang: )

#13 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 25 March 2009 - 07:55 PM

Salut Alin

M-ar interesa pe mine cateceva de pe netmerchants, in masura in care costurile de transport nu dubleaza preturile produselor. :bang:

Daca vor mai fi doritori foarte bine, daca nu, eu as fi dispus sa impartim respectivele taxe, ramanand sa stabilim mai in detaliu sumele aferente, raportat la comanda fiecaruia, ok ?
Cu expedierea in tara sper sa nu fie probleme, mai ales daca esti din Cluj. :jump:
Da-mi un rspuns, aici sau PM si o sa-ti comunic ce m-ar interesa, ok ?
Adi

#14 Useril este offline   teh 

• Membru senior
  • Postari: 460
  • Inregistrat: 26-August 06

Postat 25 March 2009 - 08:53 PM

Salve la toată lumea.
A utilizat cineva produsele de la Aber? De exemplu:
http://www.jadarhobby.pl/aber-polystyrene-...mm-p-10213.html
Nu sunt similare cu cele de la Evergreen?

#15 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 25 March 2009 - 09:09 PM

Vezi postareateh, la 25 Mar 2009, 20:53, a spus:

Salve la toată lumea.
A utilizat cineva produsele de la Aber? De exemplu:
http://www.jadarhobby.pl/aber-polystyrene-...mm-p-10213.html
Nu sunt similare cu cele de la Evergreen?

Sunt la fel de bune, insa gama e mult mai mica decat la Evergreen sau Plastruct (adica, au doar placi, si doar de la 0.25mm in sus). E tot stiren, si sunt foarte bune (am folosit de 1 si 2mm)

#16 Useril este offline   alin105 

• Membru senior

Postat 26 March 2009 - 01:32 PM

@AdiP.Bineinteles ca te anunt daca lansez comanda, dar eu sper sa fim mai multi doritori de styrene (pe forumul asta cu siguranta ca e locul cel mai potrivit de lansat "invitatia" la cumparaturi de genu` =@ ) Inca nu pot sa-mi fac o idee de preturile de expediere din UK, pentru ca nu se afiseaza /calculeaza decat dupa lansarea propriuzisa a comenzii.Cel putin asa am inteles eu, luandu-ma si dupa o experienta anterioara cu alt site de chestii modelistice.Culmea ca nu am vazut nici un tabel cu preturile aferente de expeditie.Insa daca strangem o comanda de 250 de lire avem asigurat transportul gratuit.Eu unul am strans la prima raita vreo 60 de lire( ma rog si ceva scule ma intereseaza), deci daca am mai strage diferenta ar fi doar pretul materialelor.
In alta ordine de ide,imi poate recomanda cineva un site cu preturi ok pentru chestii stirenice in SUA?Adica din SUA cu livrare in SUA... Am salivat pe http://www.evergreenscalemodels.com/ , dar in zadar pentru ca nu vand decat la comercianti...Orice sugestie e binevenita.Si m-ar mai interesa daca cineva imi poate recomanda o carte de contructii modele din styrene de la 0 (tehnici, tips, etc) si mai ales de unde se paote procura.Eu am vazut-o pe asta: http://www.evergreen...ls.com/Book.htm tot pe acelasi inaccesibil site...

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi