Ma bucur ca place, chiar ma mir putin. Am facut si machete mai bune, dar am pus poze cu Protze din datoria de a si termina subiectul aici, ca de inceput e cel mai usor. Macheta are 26 mm latime (pe spate)/66mm lungime/38mm inaltime (cu tot cu suporturi). Sarmele alea nu sunt sigur ca au EXACT inaltimea corecta. Am luat din poze comparativ cu celelalte piese le masinii.
Pana la urma nu am mai folosit servetel, desi parca era mai simpatic. Ca sa evit pana la urma textura aia, care nu ar trebui sa se vada, am folosit staniol de la ciocolata. L-am mulat mai mult cu mana. Mi s-a spus ca nu tine vopseaua in timp pe staniol. Am incercat sa vopsesc si sa chinui o foita de staniol si mai de graba se rupe, decat sa sara vopseaua de pe ea. Am presupus ca se va comporta bine in timp.
O carcoteala mica? Poa'sa fie si mai multe si mai mari, ca aia oricum nu e singura buba. Chestia cu imbinare... hehe... mai bine era daca acolo aveam o imbinare, dar piesa era cu totul. Adica toata piesa din fata cu tot cu aripi este dintr-o bucata. Eu am incercat sa accentuez delimitarea dintre capota si masca din fata. ICM-ul o facuse mult prea discret, iar eu mult prea strident si neglijent. Chestia nasoala a fost ca, atunci cand am dat prima oara stratul de vopsea de baza, am folosit D509. Nu mai folosisem inainte. Gresisem ceva la radiator si cu o pensula bagata inainte in D509 (doar am umezit) am vrut sa curat vopseaua (proaspat aplicata), dar nu am banuit ca avea sa imi topeasca toate detaliile de la radiator

. Chestia asta mi-a cam taiat aripile si probabil a fost si un impuls sa uit camionul neterminat pe masa de lucru. Tocmai zona aia care era foarte importanta, mai ales ca masina are un aspect foarte simpatic. Mai invatam... dar nu pe camioane bengoase.
Cutiuta e facuta din scobitori. Peste culoarea scobitorilor doar am dat un ulei (umbra arsa - diluata mai mult). Practic s-a infiltrat in lemn si i-a dat un aspect placut.
Acum, adevarul e ca totul arata cam nasol in poze, insa pe viu arata muhuhuuult mai bine. Ce-i drept, nici eu nu prea stiu sa fac poze, desi cineva candva si-a dat silinta sa imi arate cum sa fac pozele pe manual. Pur si simplu nu intra...
Aceasta postare a fost editata de Bazu: 22 March 2008 - 06:56 PM