Niturile le dai jos cu ajutorul unui burghiu potrivit, e singura modalitate. La asamblare va trebui apoi ori sa folosesti supreglue, ori sa filetezi partea interioara a nitului ramasa si sa bagi suruburi potrivite.
Pentru nitri ori folosesti o masina de gaurit manuala, ori una electrica cu turatie mica ori ca mine, un burghiu rotit intre degete. Aliajul ar trebui sa fie zamac (adica o alama mai alba) care e destul de moale.
Dupa ce demontezi tot ce este plastic de pe ea, lasi caroseria la inmuiat in diluant, va trebui sa incerci pana o sa dai de cel potrivit. Daca ai norc, se va inmuia toata sau se va increti. Lichid de frana auto s-ar ptea de asemenea sa dea rezultate bune.
Geamurile... depinde de ce vrei sa faci. Daca masina nu are interior (si nici nu vrei sa reproduci unul de la 0) poti sa folosesti plastic subtire transparent vopsit pe interior (in negru, gris sau ce culoare vrei). Daca vrei sa reproduci interiorul, iti recomand sa cumperi o masina la 1:43 de sacrificiu si a ii montezi acesteia scaune, bord, manetute. Foarte probabil masina ar trebui sa aiba un roll-bar deci si aici se poate lucra (eventual iei un kit de model auto WRC din plastic, au cei de la Airfix/Heller la preturi bunicele si cu detalii si cu vopsea si lipici incluse). Stopurile le poti rade complet si confectiona altele din plastic rosu transparent (de la brichetele din piata made in China

).
Eleronul ala e prea gros pentru scara masinii. Poti sa ii tai complet aripioara deportanta si sa confectionezi alta din cartela telefonica taiata la dimensiuni si luata la pila si smirghel.
Pneurle sunt de plastic dar poate poti gasi unele la o masina asemanatoare ca dimensiune.
Inainte de vopsire va trebui sa retusezi caroseria cu chit, sa dai un strat de grund sa vezi pe unde mai sunt defecte, iar sa rtusezi si toto asa pana vei fii multumit.
Vopsirea daca nu ai aerograf o poti face foarte bine cu un spray auto si apoi sa dai si un strat de lac (tot auto) peste. Fiind un automobil de curse probabil are numar, sponsori si alte alea pe el. Toate acestea le poti face scotand la imprimanta pe hartie autocolanta obijnuita tot ce ai nevoie si apoi lipite inainte de lacuire.
ATENTIE! Verifica cum interactioneaza lacul cu autocolatul, sa nu il strice sau sa intineze cerneala de imprimanta.
Depinde ce te-ai hotarat sa faci. Vrei o restaurare sau vrei un upgrade. Eu as merge pe un up-grade

ca asa ma las eu dus usor de val