T-34 & Panther G -work in progress
Postat 14 February 2008 - 11:35 PM
Cu IS-ul am progresat foarte rapid, este un kit absolut superb, tipic Tamiya, te face sa iubesti hobiul asta.
Am rupt putin fenderele, am pus PE-urile din kit, am facut antena, am inlocuit cu cablu Karaya franghiile date de kit si i-am dat un strat bun de Mr.Surfacer 500 pe suprafetele turnate pentru a imbunatatii textura. Mai am de inscriptionat seria de turnare pe spatele turelei, de adaugat 3 suruburi, cablul de alimentare al farului (care nu siu inca exact unde intra in blindaj) si e bun si asta de dat la vopsire.
Va tin la curent.
Am rupt putin fenderele, am pus PE-urile din kit, am facut antena, am inlocuit cu cablu Karaya franghiile date de kit si i-am dat un strat bun de Mr.Surfacer 500 pe suprafetele turnate pentru a imbunatatii textura. Mai am de inscriptionat seria de turnare pe spatele turelei, de adaugat 3 suruburi, cablul de alimentare al farului (care nu siu inca exact unde intra in blindaj) si e bun si asta de dat la vopsire.
Va tin la curent.
Postat 01 July 2008 - 10:32 PM
Chiar ma gandeam la topicul tau Ahmed. Arata foarte bine si vad pe zi ce trece cum membrii forumului isi insusesc diverse tehnici de finete. Felicitari ca poti sa dai inainte. Eu de 2 luni nu mai sunt in stare sa lipesc 2 plastice desi am 8 proiecte incepute. Probabil tot "rusinea publica" e mobilizatoare.
Aceasta postare a fost editata de Bazu: 01 July 2008 - 10:50 PM