macheta iar-330 puma/socat
Postat 08 February 2008 - 10:36 PM
acum lucrez la rezervorul numarul 2, sper sa il termin noaptea asta...
lucrez cu balsa de cativa ani si deja cunosc cam ce poate lemnul asta, am preferat balsa pentru ca se lucreaza usor, se slefuie usor si apoi....dai 2 straturi de superglue pe care le slefui si discar nervurile si se in final e ca plasticul :)
@niki
iti multumesc pentru raspuns, o sa cumpar asa ceva, voi avea nevoie :)
Postat 09 February 2008 - 03:10 AM
Pentru interior ce alegi sa faci? O sa adaugi si altceva decat bordul? Lasi ceva deschis?
Ma intereseaza sa fac intr-un viitor indepartat si io cateva Pume si sa le donez unei insitutii de profil care are niste jafuri de "machete" (prietenii stiu de ce ), deci tot la topicul asta o sa ma adresez peste un an.
Aceasta postare a fost editata de T-Marius: 09 February 2008 - 03:41 AM
Postat 09 February 2008 - 11:43 AM
urmatorul puma, a treilea il voi face pentru mine, acolo nu voi mai fi presat de timp si ma voi ocupa si de interior. al patrulea ma gandeam la puna naval, ca pana acum tot nu l-a facut nimeni, si daca tot am rezervoarele suplimentare facute, profit de ocazie. la ala ar trebui sa fac si troliu...
pentru interior, da, la bord voi adauga tablul de bord de sus, cu manetele alea, voi face macar un decal pentru panoul acela inclinat dintre piloti, palonierele care nu sunt reproduse in kit, iar la cabina cargo, trebuie peretii ingrosati sa zic asa, iar cel mai greu e materialul acela albastru/movaliu de reprodus...asta pe mai incolo....
urmand aceleasi proceduri, aseara am facut si al doilea rezervor...
Aceasta postare a fost editata de jester: 09 February 2008 - 12:19 PM
Postat 16 February 2008 - 11:27 PM
am revenit...momentan cu o intrebare...pana atunci...
am fost sa ma interesez de rasina de turnare in timisoara si... nu pot sa iau decat un recipient intreg si e cam mult. mai vrea cineva rasina sa impartim paketul? sau... are cineva de vanzare? ca mie nu-mi trebuie asa multa si nici multi banuti sa iau de 50 euro nu am
daca are cineva de vanzare..as fi interesat sa cumpar
va multumesc si revin cu noi poze legate de maketa in zilele urmatoare
Postat 20 February 2008 - 11:05 AM
nu stiu daca am vazut eu bine, sau tot acel elicopter avea rezervoare suplimentare, desi socat in configuratia asta nu am mai vazut..se poate sa ma insel...celalat era normal, am vazut suportul pentru armamanet...
s-a intamplat asta kiar cand lucram pentru compresorul pt aerograf, si asta mi-a dat un impuls si mai puternic, sa aud sunetul copilariei din nou pe cerul de deasupra orasului..
Postat 26 February 2008 - 11:51 PM
maine e o zi plina, ma asteapta motoarele, filtrul de ulei si difuzorul de racire...poze voi pune cand ajung acasa, aici in timisoara nu am program de miscorat poze
Postat 27 February 2008 - 10:27 AM
jester, la 27 Feb 2008, 09:52, a spus:
paint->image->strech
apoi se modifica cu valori identice orizontala si verticala.
save
Poti folosi mult mai usor irfanview care este un program de vizualizare a imaginilor (si nu numai)
Aceasta postare a fost editata de tgr: 27 February 2008 - 10:28 AM
Postat 28 February 2008 - 09:06 PM
Aceasta postare a fost editata de jester: 28 February 2008 - 09:07 PM