pana una alta, am mai facut niste pasi marunti...
am micsorat "garda de sol", am scurtat telescopul trenului de aterizare, cu multa migala si 2 jambe intr-un fel ratate, merg insa reparate, eu totusi ma bazez pe sfanta rasina, poate reusesc sa reproduc si trenul de aterizare
jamba cea mare si maro e jamba de bot, cea gri e una principala modificata, iar cea maro de jos este tot principala, nemodificata...cred ca totusi trebuia sa le fac mai scurte, poate voi reveni la ele si le mai modific o data daca mai suporta :D
la modificare, trebuie taiata acea furca in 2, ca in imagine, apoi am taiat telescopul si am lipit la loc jamba.
am reusit sa fac si carenajul acelor antene de pe coada de la unele elicoptere printre care si #57 si #26, #08 nu-l mai are de cand l-au imbracat in straie de sarbatoare. piesa e facuta tot din plexi de aceala, pe el il aveam la indemana, insa piesa e asa mica, incat lucrezi greu cu ea, e bine s-o tai cam la dimensiuni direct din traforaj, ca altfel e greu de smirgluit dupa aceea. am facut doar una, pentru matrita, si apoi poate reusesc sa o torn si pe ea in cate exemplare va fi nevoie.
cam atat pentru azi!
am facut destul de putin, maine sper sa am spor mai mult, treaba e ca sunt in..sesiune acum si se pare ca in asta consta pregatirea mea
Aceasta postare a fost editata de jester: 07 February 2008 - 01:09 AM