macheta iar-330 puma/socat
Postat 22 February 2012 - 10:58 PM
Citeaza
Iti editez eu logo-urile din poze in PhotoShop si le atasez aici. Pana in week-end sunt gata. Sport la treaba
Andrei
Axor mi-a luat-o inainte
Aceasta postare a fost editata de vishzu: 22 February 2012 - 10:59 PM
Postat 23 February 2012 - 06:00 PM
Postat 23 February 2012 - 10:43 PM
jester, la 23 February 2012 - 10:20 PM, a spus:
Mai bine incerci o gazare cu nitel alb si apoi lac. E mult mai bine asa.
Postat 24 February 2012 - 08:58 PM
o transa de poze si pentru astazi.... in principiu decaluri, luate si prelucrate din diverse planse de decaluri ramase de la alte machete.... insemnele micute de pe rezervoare si laterale ar fi trebuit sa fie portocali-rosii dar eu le-am avut in varianta galbena asa ca le-am lasat asa....
maine mai am sa fac antena lunga e pe burta si mici detalii, apoi trebuie sa astept decalurile pentru coada, usura si...cam asta e ...dupa 4 ani de cand le-am inceput, primul abia reusesc sa-l finalizez.....
Postat 25 February 2012 - 05:03 PM
mersi gopo pentru remarca, stiam de culoarea lor pe interior, dar era totusi sa uit de ele....
azi am facut cateva maruntisuri, gen manerele de avarie de la usile culisante, antena pentru trupele terestre dar am reusit sa si deschid o idee culorile camuflajului, am amestecat lac de la tamya cu un soi de gri tot de la ei si a iesit cam ce trebuia..nu stiu in poze cat de bine se vede diferenta, dar in realitate ea este.
a mai ramas de pus decalurile de pe coada, care trebuie printate, niste manere micute pe la usi si la capote sus, vopsit condolele trenului pe interior, ceva murdarie de dat pe el si cam gata....
Aceasta postare a fost editata de jester: 25 February 2012 - 05:10 PM
Postat 10 March 2012 - 12:29 PM
as dori sa intreb daca ma poate ajuta cineva cu printatul decalurilor pentru coada, contra cost, evident, pentru ca intre timp a intervenit ceva si cel care ma putea ajuta cu elel, acum nu mai poate si a ramas treaba in copac....
am sa va dau eu pozele prelucrate de colegii mei, si dimensiunile. multumesc anticipat!
Aceasta postare a fost editata de jester: 10 March 2012 - 12:31 PM