NE vedem in Februarie ??? ...cine cum si unde!!!!
Postat 11 February 2008 - 03:22 PM
<<Uitati-va la pasarile cerului; ele nu seamana, nici nu secera si nici nu string nimic in grinare; si totusi Tatal vostru cel ceresc le hraneste... Uitati-va la crinii cimpului: ei nici nu torc nici nu tes, si totusi va spun ca nici Solomon in toata slava lui, nu s-a imbracat ca unul din ei ...Nu va ingrijorati de toate acestea caci Tatal vostru cel ceresc stie ca aveti trebuinta de ele. >>
Deci nu va ingrijorati.
Deci nu va ingrijorati.
Postat 11 February 2008 - 10:07 PM
FlyBoy, la 8 Feb 2008, 00:52, a spus:
Ceva mai concret nu exista ?
Eu imi mentin sugestia de a aduna voluntari pentru o discutie serioasa privind o posibila fondare de asociatie. Toti cei care sunt dispusi sa faca ceva concret sunt asteptati cu drag. In cateva zile, postam si agenda de lucru.
Eu imi mentin sugestia de a aduna voluntari pentru o discutie serioasa privind o posibila fondare de asociatie. Toti cei care sunt dispusi sa faca ceva concret sunt asteptati cu drag. In cateva zile, postam si agenda de lucru.
Laudabila intentia de a face o societate si nu pot decat sa va urez bafta.
Cateva "cestiuni"
1.O societate este foarte usor de facut si se infiinteaza la fel de repede.
Intrebarile care se pun sunt:
- De ce facem societatea?
- Ce facem cu societatea dupa ce am infiintat-o?
2.Aveti grija cum o denumiti. Noi la AFMB (Asociatia Modelistilor Feroviari Bucuresti) deja avem probleme. Nu putem participa la concursuri deoarece societatile nu fac parte din categoria cluburilor sportive.
3.Este nonprofit dar de adus bani trebuie sa aduca. O asociatie sau club nu poate trai numai din cotizatii.
Scuze de pe langa subiect.
Postat 12 February 2008 - 05:09 PM
pa rand, pa rand, nu toti odata
@Olaf: Amin, dreptate ai frate....
@cata: fetele...luate-as la...ntrebari, da tu ce faci fato ???
@LDH: sefu'...repectele mele... singura contributie notabila din topicu-utopicu' pe tema asociatie/club/fundatie/ONG...ai un model de statut sa ne dai si noua, sa ne confruntam conceptiile!!!
@eugen: ma bucur ca esti de acord. Cu ce? Presupun ca cu punctul 3.
Deci ne vedem unde aranjeaza Olaf...In deo Gratia!!!!
@Olaf: Amin, dreptate ai frate....
@LDH: sefu'...repectele mele... singura contributie notabila din topicu-utopicu' pe tema asociatie/club/fundatie/ONG...ai un model de statut sa ne dai si noua, sa ne confruntam conceptiile!!!
@eugen: ma bucur ca esti de acord. Cu ce? Presupun ca cu punctul 3.
Deci ne vedem unde aranjeaza Olaf...In deo Gratia!!!!
Aceasta postare a fost editata de FlyBoy: 12 February 2008 - 05:12 PM
Postat 12 February 2008 - 05:22 PM
FlyBoy, la 12 Feb 2008, 17:09, a spus:
Am model de statut, statutul asociatiei, si vi-l pun la dispozitie cu cea mai mare placere.
Problema, cum am mai spus, este sa va faceti club sportiv ca sa puteti participa la competitii, daca se doreste asta, nu numai la expozitii.
Asociatia noastra, de bine ce a fost facut statutul, intre timp am mai invatat cate ceva, trebuie sa-l schimbe sa aiba statutul de club sportiv. Alti bani, alta alergatura si timp pierdut.
Postat 13 February 2008 - 06:09 PM
FlyBoy, la 12 Feb 2008, 17:09, a spus:
pa rand, pa rand, nu toti odata
Fusei la un targ la Milano, la din ala de table si butane nu de machete ca Olaf si nu prea am ce povestii, caci la italieni totul merge ca si uns: mancare, bauturica, parlare, parlare si business: "mai la vara!" Dar ce sa faci e'de-ai nostri si a trebuit sa ma duc!
Sambata nu cred ca vin dar trimit bani prin Danus.