Pagina 1 din 1
X-Wing 1/48 - FineMolds
Postat 03 February 2008 - 02:23 PM
E cineva interesat de un "in-box review" al numitului?
E un kit care poate fi asamblat fara pic de lipici, insa in acelasi timp nivelul de detaliu il situeaza in categoria machetelor "serioase". L-am asamblat in cam 4 ore, urmand ca acum sa-l desfac si sa curat bavurile, sa lipesc piesele (nu ma rezolva imbinarea prin presare), si sa-l vopsesc.
E un kit care poate fi asamblat fara pic de lipici, insa in acelasi timp nivelul de detaliu il situeaza in categoria machetelor "serioase". L-am asamblat in cam 4 ore, urmand ca acum sa-l desfac si sa curat bavurile, sa lipesc piesele (nu ma rezolva imbinarea prin presare), si sa-l vopsesc.
Postat 03 February 2008 - 02:51 PM
Apai, kit-ul nu stiu daca este cumva o "marire" la 1/48 al mai vechiului lor kit la 1/72, insa as tinde sa cred ca nu e cazul. Dupa cum spuneam, e facut sa poata fi asamblat fara lipici, insa spre deosebire de ex. de kit-urile StarWars Revell, modul acesta de asamblare e facut in asa fel incat sa nu compromita nivelul de detaliu al kit-ului.
Pretul e undeva spre 45USD la prietenii din Japonia, fiind un pret rezonabil pentru cantitatea si calitatea plasticului din cutie.
Kit-ul e facut in asa fel incat poate fi transformat din pozitia de aterizare (cu trenul scos) in pozitia de zbor in mod facil, prin inlocuirea compartimentelor trenului de aterizare cu capacele corespunzatoare pozitiei de zbor.
In kit se gaseste si un stand pentru macheta, stand care e destul de bine facut si permite atasarea machetei fara a fi nevoie de 'gaurirea' acesteia, sau de vreo modificare asupra ei.
Bonus, pe langa R2-D2-ul de la bordul X-Wing, mai este dat in kit un mic model complet al acestuia. Din pacate, pilotul este doar in pozitia asezat, in cabina.
Pentru inmatriculare, e foarte interesant ca sunt furnizate doua coli absolut identice, cu exceptia tehnologiei folosite. O coala este o coala uzuala de decal-uri, care poate fi folosita in cazul in care macheta e vopsita. O a doua coala identica este printata pe vinil autoadeziv. Culoarea plasticului e foarte potrivita chiar fara vopsire.
Pozele:
Rama A:
Rama B:
Rama C (2x):
Baza:
Insemne:
Pretul e undeva spre 45USD la prietenii din Japonia, fiind un pret rezonabil pentru cantitatea si calitatea plasticului din cutie.
Kit-ul e facut in asa fel incat poate fi transformat din pozitia de aterizare (cu trenul scos) in pozitia de zbor in mod facil, prin inlocuirea compartimentelor trenului de aterizare cu capacele corespunzatoare pozitiei de zbor.
In kit se gaseste si un stand pentru macheta, stand care e destul de bine facut si permite atasarea machetei fara a fi nevoie de 'gaurirea' acesteia, sau de vreo modificare asupra ei.
Bonus, pe langa R2-D2-ul de la bordul X-Wing, mai este dat in kit un mic model complet al acestuia. Din pacate, pilotul este doar in pozitia asezat, in cabina.
Pentru inmatriculare, e foarte interesant ca sunt furnizate doua coli absolut identice, cu exceptia tehnologiei folosite. O coala este o coala uzuala de decal-uri, care poate fi folosita in cazul in care macheta e vopsita. O a doua coala identica este printata pe vinil autoadeziv. Culoarea plasticului e foarte potrivita chiar fara vopsire.
Pozele:
Rama A:
Rama B:
Rama C (2x):
Baza:
Insemne:
Postat 04 February 2008 - 11:48 AM
Aripile sunt complet mobile, si pot fi pozitionate stabil in orice pozitie doresti.
Wurger, e mai inchis in poze ca nu m-am obosit sa le fac calumea. In realitate, daca e vopsit cu un FS36440 (light gull grey) devine dificil (spre imposibil) sa iti dai seama unde e vopsit si unde nu.
Wurger, e mai inchis in poze ca nu m-am obosit sa le fac calumea. In realitate, daca e vopsit cu un FS36440 (light gull grey) devine dificil (spre imposibil) sa iti dai seama unde e vopsit si unde nu.
Postat 05 February 2008 - 09:12 AM
Vezi daca nu stii Deschise sunt pentru atac, inchise pentru manevre si zbor normal. Vid, vid, dar cand ajung pe diverse planete saualte constructii cu gravitatie proprie si / sau atmosfera, nu prea mai e vid si conteaza si forma aerodinamica.
Am luat 5 sau 7 la explicatia de mai sus?
Am luat 5 sau 7 la explicatia de mai sus?
Postat 05 February 2008 - 03:57 PM
Da....da....da!!!! Viper imi place dar hai sa te incui eu
La suprafata Stelei Mortii, ce atmosfera si/sau gravitatie ai ?
Pe de alta parte S-Foils se inchideau pentru saltul in hyperspatiu si deplasarea la viteze mari....
Mai departe scrie-n.....site
http://saxman.xwlega...ers/X-wing.html
La suprafata Stelei Mortii, ce atmosfera si/sau gravitatie ai ?
Pe de alta parte S-Foils se inchideau pentru saltul in hyperspatiu si deplasarea la viteze mari....
Mai departe scrie-n.....site
http://saxman.xwlega...ers/X-wing.html
Postat 05 February 2008 - 05:08 PM
FlyBoy, la 5 Feb 2008, 15:57, a spus:
............
La suprafata Stelei Mortii, ce atmosfera
La suprafata Stelei Mortii, ce atmosfera
sumbra, apasatoare si.....sufocanta (Vader e furios)
FlyBoy, la 5 Feb 2008, 15:57, a spus:
.............si/sau gravitatie ai ?............
asta (dupa Newton) :
Aceasta postare a fost editata de alaur: 05 February 2008 - 05:15 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1