Buna ziua!
Revin cu noutati: in toata aceasta nebunie cu protestul impotriva becaliotului si caderea guvernului , noi ne-am vazut de ale noastre si am fost la tratament in Ungaria, la Peto Institute din Budapesta!
Am stat in Budapesta 2 saptamani, timp in care am facut zilnic tratament (in afara weekendului) la aceasta clinica. Ca urmare, copilasul nostru a mai facut ceva progrese, si astfel, pe zi ce trece devenim mai increzatori ca Stefanut va deveni copil normal si sanatos, apt sa se descurce singur in viata! Pe blogul lui, cititi mai multe despre aceasta experienta:
http://helpstefanut.wordpress.com/
Se pare ca va avea tratament medicamentos pe viata, dar asta e un prêt mic….
In viitor, avem nevoie de alte tratamente , pentru a nu pierde ceea ce am reusit pana acum. Anul viitor va trebui sa mergem macar o data in Budapesta si inca o data in Ucraina. Astea necesita bani, bani pe care nu-i avem inca.
De aceea apelam si speram la ajutorul vostru, ajutor care ne-a prins bine pana acum, si ne va prinde si mai bine in viitor. Avem nevoie de circa 1600 euro ptr. un tratament in Ungaria si de 3500 euro pentru tratament in Ucraina… tinand cont ca vin sarbatorile de iarna, poate Mos Craciun ne va ajuta prin voi sa avem si noi o bucurie adevarata care sa ne dea sperante in continuare!
Acelasi cont valabil: RO BRDE 080SV47570500800, titular Radulescu Raul Stefan.
Doamne ajuta!