Aceasta postare a fost editata de Cata: 25 January 2008 - 01:07 AM
Pagina 1 din 1
Jagdpanzer IV L/70 Kit Dragon 1/72, Cod: 7238
Postat 29 January 2008 - 10:48 PM
Si acum continuarea:
Kitul este Ok, frumusel detaliat, dupa care debavurare, lipire si vosire in primer ramas excedent in aerograf. Existand posibilitatea de deschis trape am reprodus cele doua radiatoare folosind placa de stiren, bucati de culee si plasa de filtru pentru vopsea auto. (fast & easy cu final cool)
Kitul este Ok, frumusel detaliat, dupa care debavurare, lipire si vosire in primer ramas excedent in aerograf. Existand posibilitatea de deschis trape am reprodus cele doua radiatoare folosind placa de stiren, bucati de culee si plasa de filtru pentru vopsea auto. (fast & easy cu final cool)
Postat 29 January 2008 - 11:06 PM
Dupa cum "zice espertii" au fost cazuri cand s-a auzit despre aparatoarea tunului, ca la acest kit nu este corect dimensionata pe inltime fiind o diferenta intre pozitia ei originala si pozitia executata de Dragon, fapt care ne poate duce la ideea in care cazemata este mai inalta! , lucru care nu am vrut sa-l verific!
Astfel in Kit exista doua aparatori pentru cele doua tipuri de tunuri cu care a fost echipat, solutia logica: taiat partea inferioara de la una si montata la celalta in prelungire. ( AVETI GRIJA PE CARE O TAIATI!! DOAR UNA ESTE CORECTA PENTRU L/70).
Am mai gaurit si reprodus arcul de la sistemul de blocare al tunului, astfel sistemul devenind functional.
Astfel in Kit exista doua aparatori pentru cele doua tipuri de tunuri cu care a fost echipat, solutia logica: taiat partea inferioara de la una si montata la celalta in prelungire. ( AVETI GRIJA PE CARE O TAIATI!! DOAR UNA ESTE CORECTA PENTRU L/70).
Am mai gaurit si reprodus arcul de la sistemul de blocare al tunului, astfel sistemul devenind functional.
Postat 29 January 2008 - 11:18 PM
Am mai lipit cateva foto-etch-uri din kit; cele de pe margine si prinderile capacului rotund (foto mai tarziu) sunt luate de la Part- Setul de Tugru I.
PS: Hai la rosiiiiiiii, hai la rosiiiiiiiiiiii.........
Era sa uit! IMPORTANT!! Teava din chit este hilar de subtire si a trebuit inlocita cu una din metal de la Armo, care de fapt este pentru Hasegava si NU SE POTRIVESTE pe Dragon fara multa munca!!
PS: Hai la rosiiiiiiii, hai la rosiiiiiiiiiiii.........
Era sa uit! IMPORTANT!! Teava din chit este hilar de subtire si a trebuit inlocita cu una din metal de la Armo, care de fapt este pentru Hasegava si NU SE POTRIVESTE pe Dragon fara multa munca!!
Postat 30 January 2008 - 12:43 PM
De unde stii ca e subtire teava? Diametrul interior este corect, grosimea peretelui pare buna, nu am date dupa care sa verific diametrul exterior, ai tu? Nu de alta dar nu am auzit pe nimeni sa se planga de acest lucru, si am vazut multe recenzii avizate pe net.
Postat 02 February 2008 - 07:15 PM
Ahmed, la 30 Jan 2008, 12:43, a spus:
De unde stii ca e subtire teava? Diametrul interior este corect, grosimea peretelui pare buna, nu am date dupa care sa verific diametrul exterior, ai tu? Nu de alta dar nu am auzit pe nimeni sa se planga de acest lucru, si am vazut multe recenzii avizate pe net.
Pai demonstratia este simpla: folosea proiectile cu diametrul de 75mm, care in scara 1/72 inseamna 1,04166 mm. Diametrul interior la Dragon (care tu zici ca e corect) este mult mai mic decat 1,042mm. Nu stiu cum e cu recenziile avizate pe net, dar partea asta inseamna ca au sarit-o.
Ps: Am proiectile din rasina pentru 75mm de la 3 producatori. Miciunul nu intra pe teava de Dragon!!
Postat 03 February 2008 - 12:57 PM
Tocmai am incercat cu un burghiu de 1mm. Intra insa doar putin. Diferenta e foarte mica, probabil are teava undeva la 0.9-0.95mm. Nu e ceva demn de mentionat....Cred ca ce te deranjeaza pe tine e diametrul exterior. Comparativ cu tevile L48, astea L70 erau mai inguste.
Postat 04 April 2008 - 09:59 PM
Am hotarat ca acesta sa fie al doilea subiect pentru concurs. Inceput mai de demult, dar, cred ca este la 50 % din constructie.
Am facut din culee trasa, taiata marunt, lipita si gaurita ullterior, suporturile pentru macaraua de 2 tone de pe capacul compartimentului de lupta. Kitul da aceste piese din photo etch dar sun prea late si prea subtiri si trebuie lipite doua (una peste alta) ceea ce este: .
Am facut din culee trasa, taiata marunt, lipita si gaurita ullterior, suporturile pentru macaraua de 2 tone de pe capacul compartimentului de lupta. Kitul da aceste piese din photo etch dar sun prea late si prea subtiri si trebuie lipite doua (una peste alta) ceea ce este: .
Arata acest topic
Pagina 1 din 1