Forum Machete,Modelism,Hobby: PZL 37 A Los - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

PZL 37 A Los Avioane, elicoptere, si orice altceva zboara

#1 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 22 January 2008 - 10:42 PM

Aici puteti posta comentarii referitoare la articolul:: PZL 37 A Los

#2 Useril este offline   Vali 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 694
  • Inregistrat: 06-October 05

Postat 23 January 2008 - 08:19 AM

Frumos articol, splendida macheta! Si faptul ca e romanesc ii dubleaza valoarea. Cand vedem si PZL 11 langa el? Si Karas ??
Vali

#3 Useril este offline   GRIZZLEA 

• Membru senior
  • Postari: 1496
  • Inregistrat: 02-August 05
  • Interests:The One True Scale.
    Scara 1:48.

Postat 23 January 2008 - 09:24 AM

Minunat model, Fratioare Bill !
Sunt impresionat de felul meticulos in care-ti alegi matale subiectele si modul cum urmaresti neabatut temele care-ti dau acei specifici fiori erotomano-modelistici !
Si... a fost o placere sa-ti citesc articolul.

Felicitari !

#4 Useril este offline   Mgc151184 

• Membru senior
  • Postari: 1073
  • Inregistrat: 14-December 04

Postat 23 January 2008 - 03:34 PM

Felicitari, Bill. Superb :acute: BRAVO :lol:
O singura intrebare am, daca lai vopsit in Polish Kaki (asa cum probabil a venit din Polonia) nu trebuia sai faci insemnele poloneze acoperite cu vreun verde romanesc ?

#5 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 23 January 2008 - 04:04 PM

Frumos, organizat, neabatut.
Bravo nene. Mi-a placut intotdeauna avionul asta (ca forme si echilibru intre transparent - plin).
Ce culoare oribila. Asa va trebui sa iasa si Karas-ul meu. Sunt convins ca e corecta da' nu-mi place deloc.
Acu' m-as apuca de 37-le meu......Ce influentabil sunt !? Noroc ca n-am timp :lol:

#6 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior
  • Postari: 1937
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 23 January 2008 - 04:10 PM

Foarte frumos Bill. Ca de obicei ne surprinzi in mod placut!

Ce urmeaza ?

#7 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 23 January 2008 - 05:42 PM

Fiind prieten cu "regizorul" :punk:  am asistat din "culise" la cum s-a nascut acest kit. Munca multa si tenacitate, documentare, surprize mai mult sau mai putin placute, ce mai, de toate din paleta larga a nasterii unui kit. Felicitari si multumesc de invataminte !!
:acute: :lol:

#8 Useril este offline   1-0-9 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 4956
  • Inregistrat: 10-December 04

Postat 23 January 2008 - 07:19 PM

FRUMOS!

#9 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12662
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 23 January 2008 - 08:24 PM

Citeaza

Ca de obicei aştept ...reclamatii, linşaj mediatic, ...
Pai nene Bill, reclamatiile ar cam fi asa: imi place ca te apleci asupra detaliului, vizibil au ba! Linsajul mediatic...nu vad la ce s-ar potrivi in cazul astui avion! :lol: Asa ca, primat si simplu: FELICITARI! :acute:

#10 Useril este offline   Bill 

• Membru senior
  • Postari: 1879

Postat 24 January 2008 - 09:19 AM

Salut fratilor si multumesc mult de aprecieri :lol:

Vezi postareaVali, la 23 Jan 2008, 08:19, a spus:

Frumos articol, splendida macheta! Si faptul ca e romanesc ii dubleaza valoarea. Cand vedem si PZL 11 langa el? Si Karas ??
Vali

Multumesc Vali, PZL-ul 11 e pe teava, il voi face in cursul anului insa la PZL 23 astept de citiva ani sa iasa pe piata. Imi place foarte mult cit de frumos e 23-ul in uritenia sa ;-)

Vezi postareaMgc151184, la 23 Jan 2008, 15:34, a spus:

Felicitari, Bill. Superb :punk: BRAVO :lol:
O singura intrebare am, daca lai vopsit in Polish Kaki (asa cum probabil a venit din Polonia) nu trebuia sai faci insemnele poloneze acoperite cu vreun verde romanesc ?

Multam Cristinele. Ridici o problema interesanta. Logic asa ar fi insa in citeva poze la varianta cu coada dubla nu am vazut urme de marcaje poloneze acoperite...si m-am gindit ca-l pot lasa asa. Poate-am gresit... :acute:

Vezi postareaFlyBoy, la 23 Jan 2008, 16:10, a spus:

Foarte frumos Bill. Ca de obicei ne surprinzi in mod placut!
Ce urmeaza ?

Multumesc Flyboy, urmeaza sa finalizez un kit de 190 F8 in camuflaj de Italia care fusese inceput inainte de campania cu concursul. E aproape gata

Caline, chiar urita culoarea sunt de acord. Atentie ca cei de la Pactra au 2 tipuri de kaki polonez si de albastru. Eu in urma consultarilor cu bossul de la Martola am decis sa folosesc "polish kaki I" si "polish blue I". Biensur ca "polish kaki 2" e mai uman ;-)
Inca o data multumesc tuturor si spor,
Bill :angry:

Aceasta postare a fost editata de Bill: 24 January 2008 - 09:19 AM

#11 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 24 January 2008 - 10:07 AM

Bill, acuma io nu vreau sa te oblig la nimic da' a iesit si Karasu (ce urat suna "a iesit carasu") tot de la Miraj. E tot asa o macheta de o faci cu incaltzatorul.
Cand a fost Radub in Bucuresti mi-a adus o revista in care e un workbench review al animalului. Daca vrei o scanez si-ti trimit (mama lor de pirati).
Eu sunt pe cale de a iesi din impas cu al meu, recte sa-i lipesc ramele PE pe cupola si sa strecor megapiesa din PE cu tronul pilotului si garsoniera foto-radisto-bombardierului.
Excelent PE-ul de la Part, da' atata timp cat te uiti la el in punga si te dai mare ca-l ai. Instructiunile zici ca-s scrise de David Coperfield (iti spune ce da nu-ti spune cum).
Oricum sunt tanar si zic eu ca am timp sa aflu.
Succes cu PZL11. Nu ma-ndoiesc ca o sa iasa la fel de.......Polonez (fugit de-acasa).

A'propos de culoare, daca te iei dupa unele poze ai zice ca erau chiar RLM 70. :lol: sa-i pieptene.
Pozele sunt de pe site-ul Military Meshes sectiunea WWII Polish Aircrafts in colors http://www.military-...read.php?t=1428

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: karas_c01.jpg
  • Imagine atasata: wyzel_c01.jpg

#12 Useril este offline   alexie 

• Membru senior
  • Grup: Validating
  • Postari: 1701
  • Inregistrat: 04-December 04

Postat 24 January 2008 - 10:40 AM

Mai bine mai tarziu decat niciodata! :lol:
Felicitari pentru tenacitate!
"Scurta istorie" imi demonstreaza ca viata bate filmul.

#13 Useril este offline   Bill 

• Membru senior
  • Postari: 1879

Postat 24 January 2008 - 12:47 PM

Vezi postareawurger, la 24 Jan 2008, 10:07, a spus:

Bill, acuma io nu vreau sa te oblig la nimic da' a iesit si Karasu (ce urat suna "a iesit carasu") tot de la Miraj. E tot asa o macheta de o faci cu incaltzatorul.
Cand a fost Radub in Bucuresti mi-a adus o revista in care e un workbench review al animalului. Daca vrei o scanez si-ti trimit (mama lor de pirati).
Eu sunt pe cale de a iesi din impas cu al meu, recte sa-i lipesc ramele PE pe cupola si sa strecor megapiesa din PE cu tronul pilotului si garsoniera foto-radisto-bombardierului.
Excelent PE-ul de la Part, da' atata timp cat te uiti la el in punga si te dai mare ca-l ai. Instructiunile zici ca-s scrise de David Coperfield (iti spune ce da nu-ti spune cum).
Oricum sunt tanar si zic eu ca am timp sa aflu.
Succes cu PZL11. Nu ma-ndoiesc ca o sa iasa la fel de.......Polonez (fugit de-acasa).

A'propos de culoare, daca te iei dupa unele poze ai zice ca erau chiar RLM 70. :punk: sa-i pieptene.
Pozele sunt de pe site-ul Military Meshes sectiunea WWII Polish Aircrafts in colors http://www.military-...read.php?t=1428

Caline, a iesit dar numai varianta timpurie din pacate. La varianta "A" tirzie cu inmatriculare ARR in cutie inca sunt la stadiul de pre-comanda din pacate ;-) iar eu fiind o combinatie intre un lenes :angry: si unul care realizeaza ca aloca mult prea mult timp pentru documentare in dauna montarii(iar maldarul de kituri de pe dulap creste exponential), am decis sa astept sa iasa. Desi precis vor exista erori la decaluri...
Karas
Dar am avut un atac de prostata cind am citit spusele tale.... ;-) si am verificat repede sa nu-mi scape aparitia....insa alarma falsa...

Da, multumesc pentru imprumutul revistei cu workbenchul :lol:

Ce te pot deruta pozele alea...curat RLM70...iar pic in pacatul supradocumentarii :acute:

Succes la lucratul cu Karasul(si asta suna urit) de abia astept sa-ti tin isonul cu fratele lui mai supraponderal.
Spor,
Bill :lol:

#14 Useril este offline   balki 

• Membru senior
  • Postari: 240
  • Inregistrat: 12-August 06

Postat 24 January 2008 - 01:54 PM

http://hsfeatures.co...3karasiwp_1.htm
http://misc.kitreview.com/bookreviews/pzl2...kreviewse_1.htm

pzl 23, poate te inspiri de acolo.
felicitari.