Forum Machete,Modelism,Hobby: Modele startset vs modele single - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Modele startset vs modele single

#1 Useril este offline   ButonEL 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 110
  • Inregistrat: 30-December 07

Postat 21 January 2008 - 11:06 PM

Sunt diferente de calitate, detalii sau design intre modelele de locomotive si vagoane care se vand facand parte din startset-uri si cele separat, la bucata?

#2 Useril este offline   LDH 

• Membru senior
  • Postari: 1430
  • Inregistrat: 20-September 06

Postat 21 January 2008 - 11:26 PM

Absolut

In general start seturile fac parte din gama hobby. Cu alte cuvinte detalii si inscriptionari mai putine, uneori au in componenta modele ce nu au legatura cu ceva ce ar fi circulat in realitate.
Nu toate firmele procedeaza la fel. La unele diferenta o fac dor numarul inscriptionarilor.
Este sufiecient sa faci o comparatie directa.
Ia pretul unui start set la o anumita scara, vezi din ce este compus si cauta corespondentele bucata cu bucata.

Ideea start setului este de a oferi si celor care nu fac din feroviare o pasiune si doresc sa aibe un trenulet care sa se invarta pe linie. Este dedicat incepatorilor dintr-o mie de ratiuni, se spune ca asa icepi sa-ti "faci mana"!!!!!!!!!!! sau copiilor.

#3 Useril este offline   ButonEL 

• Membru senior
  • Postari: 110
  • Inregistrat: 30-December 07

Postat 25 January 2008 - 10:11 PM

Am gasit doua vagoane, acelasi model dar unul face parte dintr-un startset iar celalalt se vinde la bucata. Sunt cateva diferente destul de vizibile si e destul de usor pentru un incepator sa se pacaleasca la cumparare. Eu sper sa fiu mai norocos deoarece ma bazez pe cunostintele voastre (pana le voi capata si eu pe ale mele) si pe ajutorul vostru. :lol: :acute:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 215.jpg
  • Imagine atasata: 1566.jpg

#4 Useril este offline   lok 

• Membru deplin
  • Postari: 14
  • Inregistrat: 21-October 07
  • Interests:trenulete, masini, radio

Postat 26 January 2008 - 01:42 PM

salut

diferente notabile intre cele doua vagoane nu sint, amindoua fiind hobby. unul este db si unul este dr.

#5 Useril este offline   LDH 

• Membru senior
  • Postari: 1430
  • Inregistrat: 20-September 06

Postat 26 January 2008 - 02:52 PM

Pune imaginile una langa alta si ai sa remarci inclusiv diferente de inmatriculare, altele decat DB si DR.
Daca te uiti mai atent la sabotii de frana ai sa vezi ca acestia nu "calca" pe bandajul rotii ci undeva in fata rotii, total neadevarat.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi