Un F-16I Sufa este foarte greu de "scos" dintr-un D obisnuit. Daca de rezervoarele conforme se mai poate face rost, coama plina de antene si antenutze e greu de facut, sa nu mai vorbim de milioanele de alte prize si antene de pe restul avionului.
Aici au intrat pe felie cei de la Isracast care ofera acest kit de conversie foarte complet.
Iata ce primim pentru 18 lire:
Coama cu avionica, foarte detaliata dar MIZERABIL turnata. Suprafata e atit de rugoasa incit iti poti pili lejer unghiile pe ea.
Nici cft-urile nu arata mai bine,sint tot rugoase si n-au absolut nici un detaliu pe ele; Aici au mai dres-o oferind o foitza de decal pentru panourile lipsa :
Restul de piese sint foarte bine turnate. Avem bordurile de atac ale aripilor:
O multime de antenute, prize de aer si un tablou de bord:
Rotile trenului principal, lansatoarele din capetele de plan si virful derivei:
Trapele trenului de aterizare:
Prospectul de doar o pagina este suficient, daca apar probleme, se gasesc o gramada de poze.
Nu pot comenta despre cum se pupa piesele cu kitul recomandat (Revell F-16B) pentru ca nu-l am inca. Voi continua topicul cind incep lucrul la conversie.
In ciuda calitatii slabe a turnarii pieselor mari (coama si cft-urile), multitudinea si finetea pieselor mici, altfel foarte greu de scratchuit, il recomanda clar maniacilor genului.
Pagina 1 din 1
The Foosa Conversie Isracast 1/72 pentru F-16I Sufa
Postat 19 April 2008 - 03:11 PM
Am mai luat ceva pentru Foosa: Foaia de decaluri de la Isradecal.
Interesant, nu mai are instructiunile tiparite, ci pe un CD ce mai contine citeva wallpapere si un walkaround excelent,
cu multe detalii greu de observat altfel.:
Foaia de decal, excelent printata, are inmatriculari pentru o gramada de Sufe din cele trei grupuri israeliene,
plus inmatriculari pentru F-16 din Singapore.
Pentru inmatricularea pe care vreau eu s-o fac, am gasit in plic si o masca din hirtie autocolanta,
pentru a vopsi partea portocalie, un decal ar fi fost greu de pus peste antenele si antenutzele de pe coada.
Interesant, nu mai are instructiunile tiparite, ci pe un CD ce mai contine citeva wallpapere si un walkaround excelent,
cu multe detalii greu de observat altfel.:
Foaia de decal, excelent printata, are inmatriculari pentru o gramada de Sufe din cele trei grupuri israeliene,
plus inmatriculari pentru F-16 din Singapore.
Pentru inmatricularea pe care vreau eu s-o fac, am gasit in plic si o masca din hirtie autocolanta,
pentru a vopsi partea portocalie, un decal ar fi fost greu de pus peste antenele si antenutzele de pe coada.
Postat 22 April 2008 - 10:06 PM
Ce mai imi trebuia pentru un Sufa......aaa, un F-16!
Am luat kitul recomandat de Isra, si anume revell. Cutia e cam asa:
Inauntru, muuulte piesishoare, excelent turnate, nici urma de bavuri:
Detalii:
Decalul permite trei inmatriculari, olandeza, belgiana si amrikana...nici una interesanta:
Kitul arata fantastic..cel putin in cutie, asa ca de-abia astept sa-l incep.
Am luat kitul recomandat de Isra, si anume revell. Cutia e cam asa:
Inauntru, muuulte piesishoare, excelent turnate, nici urma de bavuri:
Detalii:
Decalul permite trei inmatriculari, olandeza, belgiana si amrikana...nici una interesanta:
Kitul arata fantastic..cel putin in cutie, asa ca de-abia astept sa-l incep.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1