Dupa cum cred ca stiti (sau poate nu stiti) acest site/forum nu accepta/incurajaza piratarea acelor informatii care intra sub incidenta legii drepturilor de autor, indiferent de natura tipului de informatii (carti, documentatii, filme, muzica etc. etc. etc.). Nu vreau sa ne apucam de comentarii pe acest subiect. Punct.
Ceea ce face fiecare in particular e treaba lui, si raspunde personal.
Acum... independent si indiferent de vointa si/sau principiile cuiva, exista posibilitatea de a gasi si descarca cam tot ce va trece prin minte.
O solutie (printre multe altele) este eMule ( http://www.emule-pro...eneral.cgi?l=38 ).
Descrcati, instalati si configurati programul, si... spor la download.
Tot ce faceti, indiferent ca "dati" sau "luati", indiferent ce "dati" sau "luati", este pe barba voastra!
Nu stiu daca discutiile despre instalarea si configurarea programului pot fi considerate ca incalcari ale regulamentului acestui forum. Daca da atunci... asta e. Daca nu, atunci poate discutam aici EXCLUSIV despre aceste aspecte (instalarea si configurarea eMule).
eMule este un sistem peer-to-peer file sharing, exista, n-am informatii c-ar fi ilegal, dar nu a fost creeat cu scopul de a incalca legile.
Daca am calcat pe bec imi cer scuze, si topicul poate fi sters.
Aceasta postare a fost editata de eugen: 16 January 2008 - 12:30 PM