Salut,
Vreau sa realizez o macheta de avion reactiv in pozitia "In Flight"
Am vazut la Flyboy ceva de genul asta realizat cu o bagheta de plastic transparenta.
Stie cineva de unde pot face rost de acest gen de bacheta.
Imi trebuie cam 20 - 30 cm din aceasta bagheta
Va multumesc de ajutor
Pagina 1 din 1
In Flight
Postat 14 January 2008 - 10:13 PM
Salve, bagheta cu pricina era primita cadou de la un confrate, caruia m-am destainuit cu privire la proiectul meu, respectiv Avro Arrow.
Ulterior am realizat ca era un soi de maner de la jaluzele...sau perdele, si pe care le-am vazut de vzanzare si separat in anumite magazine.
Nu te pot ghida cu privire la provnienta, dar macar incearca la astia mari: Brico, Carrefour, Praktiker.
Succese!
Keyrei!!!
Ulterior am realizat ca era un soi de maner de la jaluzele...sau perdele, si pe care le-am vazut de vzanzare si separat in anumite magazine.
Nu te pot ghida cu privire la provnienta, dar macar incearca la astia mari: Brico, Carrefour, Praktiker.
Succese!
Keyrei!!!
Postat 15 January 2008 - 10:53 AM
Bagheta de plastic transparenta gasesti la Plexirom (da o cautare pe net). Sunt in bucuresti pe langa Policolor, iesirea din Bucuresti spre autostrada soarelui in curte la "Anticoroziv".
Faza e ca trebuie sa iei 2 m. Nu cred ca vand mai putin. Avantajul e ca au mai multe grosimi si poti sa-ti potrivesti la ce te inntereseaza.
Faza e ca trebuie sa iei 2 m. Nu cred ca vand mai putin. Avantajul e ca au mai multe grosimi si poti sa-ti potrivesti la ce te inntereseaza.
Postat 15 January 2008 - 11:06 AM
FlyBoy, tin minte ca ti-am zis clar ca e o tija de perdele cand ti-am dat-o In fine, se gaseste cred pe la orice magazin care vinde perdele/draperii/etc... cu mentiunea, daca nu ma insel, ca are 8mm diametru, ceea ce o face cam grosuta pentru o macheta 1/72...
Postat 15 January 2008 - 10:19 PM
Ei bine, mai uita omul...intr-adevar mi-ai zis ca e de la perdele... Si n-am dat numele de la inceput pentru ca asa mi s-a parut corect .
Din pacate bucata ramasa intreaga a "consumat-o" juniorul pe...sabii!!!
Acum, pot spune ca eu la 1/72 am folosit-o, si daca a incaput in efuzorul de Arrow, sigur se potriveste si in alt reactor...totul e sa nu fie elicios
Din pacate bucata ramasa intreaga a "consumat-o" juniorul pe...sabii!!!
Acum, pot spune ca eu la 1/72 am folosit-o, si daca a incaput in efuzorul de Arrow, sigur se potriveste si in alt reactor...totul e sa nu fie elicios
Aceasta postare a fost editata de FlyBoy: 15 January 2008 - 10:20 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1