Pagina 1 din 1
Autocamioanele mele 1:87
Postat 13 January 2008 - 11:01 PM
Puteti gasi fie la trenulete.ro, fie la magazinul de modelism feroviar de vizazi de Facultatea de Drept fie la dealerul meu care mi le aduce din Germania. Preturile sunt intre 25 euro si 35 euro in functie de tipul autocamionului. Cele de 35 euro sunt cele agabaritice.Si mai sunt si pe la 60 euro cele cu stand de prezentare, ca de exemplu cadoul meu de la Mos Craciun pe care uitasem sa-l prezint:
@OLECO: Imi pare rau dar nu am auzit sa existe Romanuri la 1:43.
Postat 10 February 2008 - 09:28 PM
herpa_83, la 13 Jan 2008, 23:01, a spus:
Puteti gasi fie la trenulete.ro, fie la magazinul de modelism feroviar de vizazi de Facultatea de Drept fie la dealerul meu care mi le aduce din Germania. Preturile sunt intre 25 euro si 35 euro in functie de tipul autocamionului. Cele de 35 euro sunt cele agabaritice.Si mai sunt si pe la 60 euro cele cu stand de prezentare, ca de exemplu cadoul meu de la Mos Craciun pe care uitasem sa-l prezint:
Salut, ba exista , am vazut la cineva Roman Diesel (vitanja), Dac, Aro si TV. Erau la scara 1/43 si plangeam langa ele. Nu le vindea. Eram curios daca erau facute de cineva anume (firma de machete) sau erau construite manual... La altcineva am vazut Dac-ul de armata si metroul (Bombardier)... Offf...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1