OLECO, la 12 May 2008, 23:40, a spus:
Da rotilE initial trebuiau lipite dar deoarece nu sunt un tip cu "toata tzigla pe casa", am facut in asa fel incat sa se invarta asa ca... acum am un camion DAC "deplasabil"
Apropo, imi dai mie basculanta ROMAN??? TE IMPLOR. Promit sa am grija de ea, TE ROOOOGGGG
Astept vesti de la tine
Basculanta, din pacate nu o dau. Sunt convins ca ai avea grija de ea, de asta nu ma indoiesc, dar si mie imi este draga. Promit, insa, ca daca mai vad pe undeva una (sau ceva de genul asta si sunt doua sau mai multe - prima va fi a mea, desigur) sa te sun imediat si sa iti iau si tie una.
Cat despre "tigla de pe casa", cred ca nici unul dintre noi, cei de pe acest forum sau altele similare, nu avem "toata tigla". dar mie imi place asa si nici nu as vrea sa fiu altfel.
Pune si tu niste poze cu rotile de la DAC (sau mai bne zis cu modificarile aduse modelului original). Si inca o sugestie, pentru toti cei amatori de asa ceva (si care au timp): de ce nu incercati sa transformati DAC-ul si sa ii montati o alta suprastructura, din cele montate uzual pe acest camion, de exemplu o suprastructura de automacara, sau camion pentru transport busteni (simplu, fara peridoc).