VIPER, la 6 Feb 2008, 19:12, a spus:
Eu fix Dacia aia pe comanda ti-o aratam acolo. Taxele din tarile UE in RO sunt maxim 25-30 EURO (am cont pe eBay de ceva vreme si le-am invatat). Deci masina din Olanda iese la 35 de euro sa zicem, adica pe la 130 lei final... Nu 180... Nu am stat sa caut in amanuntime dar iti pot arata multe Dacii din acelea... Ideea era ca nu prea tine faza cu "facutul pe comanda" la produse care se gasesc pe net de ceva vreme... Nu suntem chiar toti copii...
http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...e=WDVW&rd=1 ti se pare facuta pe comanda? Mie mi se pare facuta industrial... 25 euro masina si 9.8 euro taxele spre Romania = 34.8 euro...
Sincer ma bucur ca esti asa "
de bine informat"... bravooo.
Nu stiu si nici nu a intereseaza de cand colectionezi tu si cate machete ai... dar faptul ca vrei sa demonstrezi ca Dacia este atat de ravnita de toti colectionarii din toate colturile lumii... ma lasa fara glas!!!
Cum poti sa spui ca pe eBay sunt preturi mai mici decat la firma care le produce??
Ori nu esti bine informat ori... vorbesti ca sa arati cat de "
bine esti informat"...
Am un bun prieten cara a vrut sa cumpere de pe eBay acest model si a primit ... Dacia TAXI (alba) la pretul de 203 ron (cu tot cu paritate euro/ron, taxe, schimb bancar etc...)
Si el ca si tine, sustinea ca poate aduce mai ieftin de pe eBay decat eu, prin comanda...
Rezultatul... a platit mai mult decat trebuia...
trufia si-a cerut pretul!!!
Daca tu imi demonstrezi faptic ca o scoti mai ieftin decat mine, iti promit ca o cumpar eu (cu scuzele de rigoare, bineinteles),oricum vreau sa mai cumapar una ca sa o tunez.
Daca nu, iti adauc eu la 180 ron cu chitanta si factura
Te risti???? Eu am curaj pentru ca stiu ce vorbesc!!!