Navomodele machete pentru incepatori si nu numai diverse despre ce si cum construim
Postat 21 November 2009 - 04:10 PM
Buna.am si eu nevoie de putin ajutor de la cunoscatori...pana acum nu am mai achizitionat nici un set de nave sau submarine si as vrea sa stiu daca in cutia produsului sunt si stickerele care vin lipite pe nava sau submarin, stegulete si alte accesorii???fiind incepator as vrea sa stiu de ce am nevoie cand cumpar un astfel de set avand in vedere ca pe site-urile cu machete sunt de la culori la pensule, stickere si altele...
Aceasta postare a fost editata de dimmu: 21 November 2009 - 04:11 PM
Postat 21 November 2009 - 05:37 PM
Salutare dimmu!
In cutie o sa gasesti kit-ul propriu-zis, manualul cu instructiuni pentru asamblare si vopsire, decalurile si eventual alte accesorii. Producatorul iti recomanda o serie de nuante, dar iti recomand sa te documentezi inainte de a vopsi macheta si sa iti alegi chiar tu culorile in conformitate cu realitatea. Trusa ta de modelist trebuie sa contina (minim minimorum): cutter, penseta, adeziv si pensule.
Exista unele kit-uri care au incluse vopsele necesare (scrie mare pe cutie si in denumirea produsului) dar nu ti le recomand deoarece o sa fii nevoit sa le folosesti doar pe ele. Achitizioneaza-ti vopsele necesare separat. Mai intai, arunca un ochi pe forum, la celelalte categorii pentru a vedea cu ce probleme te poti intampina la inceput de drum.
Mult succes!
In cutie o sa gasesti kit-ul propriu-zis, manualul cu instructiuni pentru asamblare si vopsire, decalurile si eventual alte accesorii. Producatorul iti recomanda o serie de nuante, dar iti recomand sa te documentezi inainte de a vopsi macheta si sa iti alegi chiar tu culorile in conformitate cu realitatea. Trusa ta de modelist trebuie sa contina (minim minimorum): cutter, penseta, adeziv si pensule.
Exista unele kit-uri care au incluse vopsele necesare (scrie mare pe cutie si in denumirea produsului) dar nu ti le recomand deoarece o sa fii nevoit sa le folosesti doar pe ele. Achitizioneaza-ti vopsele necesare separat. Mai intai, arunca un ochi pe forum, la celelalte categorii pentru a vedea cu ce probleme te poti intampina la inceput de drum.
Mult succes!
Postat 21 November 2009 - 06:14 PM
ms mult buha. o sa incep sa cumpar ce imi trebuie dar dupa ce citesc manualul cu instructiuni deoarece am comandat deja 2 submarine...tin sa spun ca azi am fost la salonul national de machete de ici din alba (desi numai marti se deschide, norocul meu cu un prieten care are exponate acolo si l-am ajutat putin) si sunt impresionat de ce am vazut pana acu.abia astept sa vina toti care expun.bafta si inca o data ms mult.