Pagina 1 din 1
o intrebare despre un site de machete/hobby
Postat 11 January 2008 - 08:30 PM
Foarte de treaba, doar ca pentru romanica expediaza doar via EMS, care e rapid dar scumput (semnificativ mai scump decat posta normala).
De treaba adica vezi ce au stoc sau nu, ai cu cine vorbi daca ai probleme (raspund la mesaje prompt), debiteaza card-ul doar cand au de trimis si exact pentru ce au trimis. Recomandati, cu mentiunea de mai sus (transport scumput). Au si niste rate de transport undeva pe site, ca sa iti faci o idee.
Comand de la ei de probabil vreo 6 ani... Nici o problema pana acum. Ce-mi place cel mai mult, au niste cutii de carton, de nota 10. Sunt fan al lor macar pe chestia asta, si cum ambaleaza marfa
De treaba adica vezi ce au stoc sau nu, ai cu cine vorbi daca ai probleme (raspund la mesaje prompt), debiteaza card-ul doar cand au de trimis si exact pentru ce au trimis. Recomandati, cu mentiunea de mai sus (transport scumput). Au si niste rate de transport undeva pe site, ca sa iti faci o idee.
Comand de la ei de probabil vreo 6 ani... Nici o problema pana acum. Ce-mi place cel mai mult, au niste cutii de carton, de nota 10. Sunt fan al lor macar pe chestia asta, si cum ambaleaza marfa
Postat 11 January 2008 - 08:45 PM
vaaaaaaaaaai, cat de fericit sunt in acest moment !!!! am cautat o anumita macheta si doar pe acest site am gasit-o !!
Sci-Fi-ul dauneaza grav sanatatii !!!!!!!
imi poti te rog spune ce trebuie sa completez la inregistrare, la " Address, cont'd ___________" !!
multumesc frumos !!
Sci-Fi-ul dauneaza grav sanatatii !!!!!!!
imi poti te rog spune ce trebuie sa completez la inregistrare, la " Address, cont'd ___________" !!
multumesc frumos !!
Postat 11 January 2008 - 09:16 PM
Ikarus, imi poti spune si mie la cat se ridica valoarea transportului (adica taxele de expeditie)? As vrea si eu ceva de de la ei (daca esti din Bucuresti). Poate si Corgi, si Viper...
In speta asta.
Eventual si asta daca se mai baga cineva
Da-mi te rog un mesaj privat cu detalii daca te intereseaza
In speta asta.
Eventual si asta daca se mai baga cineva
Da-mi te rog un mesaj privat cu detalii daca te intereseaza
Aceasta postare a fost editata de AdyAero: 11 January 2008 - 09:27 PM
Postat 12 January 2008 - 12:01 AM
Daca am nevoie de o scula deosebita sau o anumita macheta mai "oatza" de la ei imi iau si eu...
Costurile de expeditie insa cam frig la buzunare!!! Aici: http://www.hlj.com/hlj_shipping.html cauta EMS rates pe Zona 2. Oricum atunci cand dai comanda iti estimeaza si costul de transport...
Costurile de expeditie insa cam frig la buzunare!!! Aici: http://www.hlj.com/hlj_shipping.html cauta EMS rates pe Zona 2. Oricum atunci cand dai comanda iti estimeaza si costul de transport...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1