1/72
Postat 18 March 2008 - 05:13 PM
Si toate celelalte piese marunte.
Nu a fost debavurata nicio piese, kit-ul iese din turnare exact asa cum se vede in foto.
Farul rupt s-a rupt ca asa a vrut el.
Din mai toate punctele de vedere, kit-ul este cel putin unul mai mult decit civilizat.
Este foarte adevarat ca si pretul este unul foarte civilizat. Adica ..., da nu mai spui ca sare de fund
in sus si-n jos unii si altii.
Nu a fost debavurata nicio piese, kit-ul iese din turnare exact asa cum se vede in foto.
Farul rupt s-a rupt ca asa a vrut el.
Din mai toate punctele de vedere, kit-ul este cel putin unul mai mult decit civilizat.
Este foarte adevarat ca si pretul este unul foarte civilizat. Adica ..., da nu mai spui ca sare de fund
in sus si-n jos unii si altii.
Imagini atasate
Postat 18 March 2008 - 05:19 PM
Si apropo de pret-uri.
Fiind intr-o relatie foarte buna cu producatorul, l-am intrebat daca el aplica
discount tot modelistului de rind Italian, fiind el Italian si nu de alta natie.
Mi-a raspuns prin intermediul a 2 mail-uri.
Primul, foarte lung si gros, cam fo' 5-6 M de cuvite, incepea cu "Ma che cazzo di cavallo ...,
va fancullo, mascalzzone" si multe alte alea si alelalte. De l-am dilitat cit se poate de repede.
Dupa fo' alte citeva minute vine al doilea mail, cu scuze si cu intrebarea "Ca ce-a fost in mintea mea".
I-am "iesplicat" tarasenia cu narusenia.
Raspunsul intr-o alta emisiune, si-asa tristetea-i prea mare.
Fiind intr-o relatie foarte buna cu producatorul, l-am intrebat daca el aplica
discount tot modelistului de rind Italian, fiind el Italian si nu de alta natie.
Mi-a raspuns prin intermediul a 2 mail-uri.
Primul, foarte lung si gros, cam fo' 5-6 M de cuvite, incepea cu "Ma che cazzo di cavallo ...,
va fancullo, mascalzzone" si multe alte alea si alelalte. De l-am dilitat cit se poate de repede.
Dupa fo' alte citeva minute vine al doilea mail, cu scuze si cu intrebarea "Ca ce-a fost in mintea mea".
I-am "iesplicat" tarasenia cu narusenia.
Raspunsul intr-o alta emisiune, si-asa tristetea-i prea mare.